SÅ trött


Här ser ni en trött och sliten tjej med grodögon. Jag är tröttare än vanligt denna kväll, ändå är klockan bara tio i tio. Ska prata en snabbis med mitt hjärta sedan släcka och sova...

Godnatt!!

DONE


Nu är jag klar med pluggandet. Har gjort historia/matte-uppgift, historia och samhäll. Känner mig duktig. Känner mig även sötsugen som ett as men har inget hemma...

Saknar Jonte, vill sova med han inatt igen, hihi. Men tror inte det går :)
puss

NEW NAILS

Det tog drygt 1 och en halv timma för naglarna att bli klara. Det vita satte han på, resten av nageln är min egen. Mycket filande, slipande, olika lack osv. Men bra blev det. Lite handikappad bara...

Från igår

En liten flummig videoblogg som spelades in igår! Varsegoda...

NU:


Är på nailicon i Borås och ska fixa mina naglar nu! Bilder kommer!

Min kommande helg:


Fredag: Åka in till Göteborg och se Skate på Liseberg med Jonatan. Ska bli roligt, då jag har börjat intressera mig mer för skate men framförallt longboard!

Lördag: Älskling har bjudit ut mig på restaurang. Ska bli supermysigt! Vet inte vart vi ska, hihi.

Söndag: Jobba och tjäna lite caaash.

Godnatt



Nu ska jag sova, godnatt!


Fake dipdye med hårmascara



Tröjan med det fina läppstiftet hade jag när jag var mindre, använder jag för att jag får färg på tröjan haha. Söt va?

Testat rosa hårmascara! Blev jättenöjd, trivs jättebra med rosa hårtoppar. Dock så vill jag klaga på hårmascaran från Kicks som ändå kostade 129:-. Inte värt det, den var jättedålig. Som ni ser på bilden så ser det inte speciellt "fräscht" ut. Håret fastnade och det kletade. Nja, riktigt ska det vara!

Dagens



Jeansshorts H&M, Linne Ginatricot, halsring Lindex, Jacka minns inte haha

Ljust ute




På sommaren är det alltid ljust ute så sent. Känns konstigt att gå och lägga sig när det känns som att det fortfarande är dag. Vill bara ut och njuta av sommarkvällen! MEN, det är skola imorgon så det går ju inte.

Dock har jag sovmorgon imorgon. Eller nja, till halv 8 iallafall. Börjar 10 och ska köra bil till skolan! :D

Godnatt!!

Min eftermiddag och kväll







Freja och Eddie var hemma hos oss när jag och mamma kom hem. Busade med dem lite, var så kul att se dem! När de åkt hem så åt jag och min familj grillat, mums!






Senare hämtade jag Jonte, så var vi hemma hos mig i ett par timmar. Vi skulle bada, men jag var den enda som vågade för badkrukan vägrade. Det var skitskönt i vattnet, första doppet i poolen för i år! Efter det satt vi i våran husvagn och spelade kort och åt vindruvor och melon!

BRA DAG!

Mors dag








Idag var det Mors dag. Jag kom på idéen att jag och mamma skulle ha lite quality-time, och så det blev det. Köpte med oss lite gott och satte oss på en filt vid en sjö och pratade, åt och solade. Var jättemysigt! ♥ Jag körde även bil fram och tillbaka, och det gick skitbra. På bilden står vi still, så ingen behöver klaga på att jag inte har bälte haha.

Pingstafton

Idag har jag jobbat. Började 14 och slutade 20. Idag var det "Fäst i Bollebygd" så det var liv hela dagen. Musik, upptränanden, olika stånd, ballonger, popcorn, sockervadd.. You name it! När jag slutade så spelade Brolle, snyggingen! Mötte upp Jonte så kollade vi på lite uppträdanden, gick runt och bara njöt av stämningen.

Nu är vi hemma hos honom. Vi ska grilla med hans familj, mums! Sitter just nu och kollar eurovision på tv, lagom intressant då man redan vet att Sverige kommer förlora men...

Imorgon är det Mors dag. Ska med mamma och köpa massa gottit och sedan sätta oss vid en sjö och äta och sola, ska bli supermysigt att bara vara hon och jag. Påtal om supermysigt, Jonatan har bjudit ut mig på restaurang nästa helg, hur gulligt?

Min fredag i bilder












Efter skolan åkte jag hem till Jonatan och solade. Vi satt där ett tag och pratade och lekte med hundarna. efter ett tag tog vi moppen till affären och handlade lite grillmat och kakor. Sedan åkte vi till en sjö med filtar och engångsgrill.

Kvällen var så mysig. Grillade och åt gott, låg i solen och halvslumrade, skrattade, pussades... Det var bara några barn längst bort som lekte så allt man hörde var vattnet, fåglar och barnskratt. Vi låg där i solnedgången, och åkte inte hem förens solen var borta och knotten började komma fram.

Hinner aldrig blogga

Jag har märkt en sak. Jag hinner aldrig blogga och lägga ut bilder varje dag, trots att jag tar bilder varje dag. Istället får jag en ledig dag och skriver om alla mina senaste dagar, och lägger ut alla bilder samtidigt. Haha, men det får väl duga!

Bilder från de senaste dagarna...





Jag säger bara, VÄDRET ♥

This or that

Hittade en lista hos Kissie!

Gossip Girl eller Sex and the City?
Sex&The City
Starbucks eller Espresso House?
Espresso House
Glass eller Tårta? Tårta
Nyttig eller onyttigt? Vill såklart hellre äta nyttigt, men det är svårt haha
Shoppa eller fika? Shoppa
Bada eller sola..? Sola, men inte utan att man doppar sig ibland
London eller New York? London
Sverige eller USA? USA
Havet eller Pool? Gillar inte saltvatten.. Pool
Julafton eller Födelsedag -
Julafton
Vinter eller sommar? Sommar!!
Sminkad eller Osminkad? Skönast osminkad helt klart, men går mestadels sminkad
Pojkvän eller singel..? Pojkvän
Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
Smsa eller prata i telefon..?
Smsa
Ful och rik eller Snygg och fattig? Spelar ingen roll något ut av dem. Personligheten väljer jag!
Hemmakväll eller utekväll? Utekväll på sommaren, hemmakväll på vintern
Red Bull vodka eller Öl? Red Bull
Sova naken eller med pyamas..? Naken
Rosa eller Blå? Blå
Sova eller Vaken? Vaken
Blogg eller Facebook? Blogg helt klart, facebook har blivit tråkigt
Känd eller okänd? Okänd
Shoppa eller Blogga? Shoppa

Lite snack




Godmorgon! Som jag skrev i början av veckan så skulle jag bo hos Jonatan i några dagar, har privata anledningar, och här sitter jag nu. I Jonatans säng, i hans stökiga rum, och väntar på att klockan ska bli 8 så att jag kan gå ner till bussen. Älsklingen stack redan klockan 6 men jag började senare idag, skönt!

Igårkväll åt vi popcorn och kollade på film. "Kyss mig" hette den, och har sett den en gång tidigare. Till och med Jonte tyckte den var bra, trots att det varken var komedi eller action, haha.

Ännu en dag med shorts! Fyfan vad jag älskar detta vädret! Efter skolan blir det Almenäs med ett gött gäng från klassen. Bada och sola, och kanske köpa med oss lite gottit.

Ha en bra dag! ♥

Stop thinking, and just let things happen




En riktigt bra dag


När vi vaknat gick vi ut till hammocken

Snygg morgonfriss och allting

Annie ville också ha te. Slutade dock med att hon drog med sig hela tepåsen i munnen haha


Pannkaksfrukost på altanen

Åkte till Borås och kollade på arenakampen. Bara i drygt en timma, för sedan blev det för hemskt där i värmen!

Åkte till Almenäs istället och bytte om till badkläder, så skönt!




Idag var en riktig chilldag. Ledigt på grund av arenakampen så det betydde lugn och mysig morgon och en seg dag i solen. Arenakampen blev bara tråkig för att det var så sjukt varmt att sitta ihopknödd med alla människor. Men sedan när vi kom till Almenäs så blev det bättre. Låg där i flera timmar och solade och åt gott, och doppade oss i vattnet! Kallt men sjukt gött!

Varm macka innan läggdags



Detta gjorde jag iordning till mig och Jonatan för en stund sedan, varma mackor! Supergott! Skinka, ost, ketchup, ananas och pressad vitlök. Tror det hamnade lite sömnmedel i också för så fort han ätit upp slocknade han och ligger nu i sängen och sussar så sött så...

Imorgon är det sovmorgon som gäller. Inga lektioner utan endast arenakampen, vilket är fotbollsmatcher mellan olika skolor. Ska åka in och kolla litegran, sedan ska vi till badhuset!

Nu ska jag krypa ner bredvid en varm kille, sov så gott allihopa! :)

Första doppet avklarat!







Idag badade jag i sjön för första gången i år. Eller, bada kanske man inte kan säga för jag var bara under i några sekunder och sprang sedan upp igen, men ändå! Jonte vägrade och stannade vid kanten, mes!! Var iallafall en jättefin och varm kväll i solnedgången. När jag "badat" klart så la vi oss på en handduk på bryggan och njöt av solen och av varandra. Love. ♥

Solig dag



Idag har jag linne och shorts. Det är underbart. Vädret är underbart. Det är varmt. Sommar. Åh. Jag älskar det! Efter skolan vill jag bara hem och solaaaa. Men ska försöka gå till läkaren först och fixa medicin för min öroninflammation, blä.

Imorgon är jag ledig! Ska kanske kolla på skolfotbollen klockan 1, men fram tills dess ska jag steka ute på en filt.

Vi höööörs.

En tidig morgon





Natten var hemsk och morgon var tidig. Alldeles för tidig. Inatt till och börja med så vaknade jag av att jag hade så fruktansvärt ont i örat. Hej öroninflammation. Älsklingen gick upp och hämtade värktablett och vatten, och låg sedan och masserade mig tills jag somnade. Hade så ont så jag grät. Imorses vaknade jag av värmeslag och ont i örat, så gick upp redan halv 5, USCH.

Nu är vi klara och ska sticka ut till bussen. Det enda jag har på mig idag är linne och shorts, inte ens jacka. Underbart! Med i väskan ligger choklad och cola - mattenationella första lektionen!

Bilder från de senaste dagarna


Ätit sushi och kollat på fotboll med massa goa människor. Grillning, snack och fotbollsskrik haha.


Vaknat upp till grymt väder


Frukost i solen
Nyduschad sötis


Åt grillat hos Jonte. Men hade feber så mådde skit...

Klippt i mina shorts och fått fina meddelanden på miniräknaren

Legat och pluggat...sovit... med världens bästa hund

Jag lever



Jag har inte bloggat på några dagar, men det är bara för att jag har inte hunnit ladda över bilder från mobilen till datorn, och det är inte kul att blogga utan bilder. Jag har massa bilder som snart kommer komma upp, från de senaste dagarna. Jag har iallafall jobbat, kollat på fotboll, ätit årets första utefrukost... Lite sammanfattat sådär.

Nu har en ny veckan påbörjats, en rätt dålig sådan. Eller, det beror på hur man ser det. Av många olika anledningar så har jag och Jonatan bestämt att jag ska bo hos honom denna veckan. Har med saker till honom, så direkt efter skolan åker jag till honom. Inget jag tänker ta upp här, men så är det! Rätt mysigt det med såklart.

Ikväll ska jag plugga matte och ha vattenkrig. Jonte kommer hem en timma efter mig, då ska jag ha hunnit plugga matte så att vi kan gå ut och ha vattenkrig med vattenslangen, haha. Är ju så sjukt varmt ute! Älska!





Jobbat klart!



Kom nyss hem från jobbet och sitter nu och äter rester från igår, spagetti och köttfärssås. MUMS! Jobbet idag har varit rätt segt och tråkigt, timmarna gick vääldigt långsamt ett tag.

Jag börjar bli sjuk också. Fasiken, min hals gör jätteont och jag bara väntar på att förkyldningen ska bryta ut. Uscha! Får kurera mig efter maten med det sista av min Ben&Jerry och en film...

En ny dag


Nej det är inget spöke under handduken, bara jontes enorma väska som råkade hamna där under! Hej stökigt rum för övrigt...

Vakna med min lille skrutt

Haha mongo



Som sagt så kom Jonte inhoppandes genom mitt fönster igår. Knäpptyst som en mus hoppade han in med väska och skor, haha kändes faktiskt lite komiskt. Men ingen annan i familjen vaknade, så vi somnade om lugnt!

Imorses satte han sig vid frukostbordet som om ingenting hade hänt. Mamma blev chockad och frågade vart han hade kommit ifrån någonstans, och när. "Eh, han hoppade in genom fönstret inatt...!"

Nattlig gäst



Har halvsovit från halv 11 och tills nu. Somnade med smink och kläder, ovanligt... Vaknade helt av att min pojkvän ringde och sa att han missat sin buss hem. Han hade varit med en kompis och haft lite för kul och glömt av tiden haha. Jag sa iallafall att han kunde komma hit ifall han ville, så han är påväg nu.

Grejen är att min mamma är fruktansvärt lättväckt och lär inte bli speciellt glad om hon upptäcker att jag får gäster såhär sent på natten, haha. Därför bestämde vi att han skulle hoppa in genom fönstret i mitt rum, och sedan imorgon vid frukostbordet dyka upp som.. gubben i lådan?

Hur det gick skriver jag imorgon, lite smånervös faktiskt haha!

Ask me



Svarar på frågorna när jag tycker det är tillräckligt med frågor. LET'S GO!

Cozy



Dator, telefon, glass och en mysig säng. Det behövs inget mer! Mitt liv är fullbordat! Jag kan ligga här hela mitt liv! Har det så himla skönt och lugnt här, bara CHILLAR. Ja, detta kallar jag chilla.

Huset luktar förövrigt köttfärssås. Pappa håller på att laga mat, spagetti och köttfärssås står på menyn, gott! Det luktar alltid köttfärssås och vitlök i flera timmar efter att vi ätit när pappa har lagat den maten. Haha stinker nästan... Men i min familj använder vi inte lite vitlök i maten!

Shit vad jag bablar. Vad händer ikväll då? Nja, jag vet inte. Var sugen på en seg hemmakväll men eftersom jag legat och segat hela dagen så orkar jag inte det ikväll med. Kanske drar till gården och spelar biljard med Jonatan och de andra, eller så stannar jag hemma.. Nåja, får se!

Phish food




Denna dagen går åt till mys, mys mys. Kolla på film och äta Ben&Jerry i min underbara säng. Är så trött på allt just nu, vill bara vara med mig själv!

Läskade? Av bilderna? Neejdaa.......

Frukost


HOME





Kom precis hem! Det första jag gjorde var att städa upp lite, hade visst lämnat rummet lite stökigt när jag åkte härifrån... Min säng hade längtat efter mig sa den, har inte sovit i den sedan i tisdags. Så den blev jag glad över att krypa upp i!

En sak som inte gjorde mig så glad var att vi har en byggjobbare utanför vårt hus som typ slipar något. Såklart så är han precis utanför mitt fönster så jag har fått dra ner rullgardinen. Visst, jättemysigt men det är alldeles mörkt i mitt rum... Förstår ni att jag blev rätt när jag kom in i mitt rum förut och inte visste att han står där, så möter jag han med blicken och det första jag tänker är "åh nej kolla inte på mig!". Min andra tanke var "Shit, det ligger underkläder på hela mitt golv, och där har han stått hela morgonen...."

Last night

Baby marinerade kött medan jag handlade

När jag kom hem var jag en aning dyngsur...

Puttinutti Annie ♥

Hungrigaaa

Godaste jag ätit på länge!

Var ute lite med vovvarna på tomten efter maten

Hade både Jontes kläder och skor haha...

Gick sedan in och fixade iordning lite räkor, aioli och vin och satt sedan och myste i soffan och spelade kort!

Hade en fantastisk dag igår med engelsk brunch och sedan en ensamhemmakväll med älskling. Älskar sånna dagar! ♥

Ensam hemma hos baby

Jonatan har åkt till jobbet och jag ligger nu ensam kvar i hans säng. Känns lite tomt, men det luktar han i hela rummet så det gör ingenting hihi. Vaknade runt halv 6 av att han satte sig på sängkanten och frågade om vi skulle spela kort. Då hade han redan lagat lunchlåda och var helt klar. HALV 6!? Haha vi spelade kort iallafall och halvsov lite, tills kvart i 7 då han gick ut till sin buss.

Jag har hunnit städa lite, hans rum såg ut som ett bombnedslag på grund av både mina och hans saker som var överallt. Men nu är det fint tills min sötnos kommer hem ikväll! Jag har även varit ute med hundarna på gräsmattan, duktig tjej jag är asså.

Om en stund ska jag ringa mamma och be henne hämta mig. Ska förhoppningsvis övningsköra lite idag, sedan vet jag inte. Tar nog en hemmakväll, med en B&J kanske?

Bjussar på en video som vi spelade in igår innan vi åkte till Göteborg. Vi är ju som vi är... ♥



Min dag i bilder

Idag var jag och min pojkvän i Göteborg och åt engelsk brunch på världens mysigaste ställe. Egg&Milk hette det, rekomenderas verkligen! Låg 2 minuter ifrån Slottsskogen!

Vi hade ett erbjudande med oss som vi fått i julklapp av min kusin. Så vi fick varsin meny gratis. Det vi fick var varsin bagel i valfri smak, två tjocka pannkakor var som vi dränkte i sirap, färskpressad apelsinjuice, yogurt eller fruktsallad, ägg och bacon + kaffe/te.

ÅH vad mätt man blev och ÅH vad gott det var. Herre jesus. Satt där inne i över en timma för att försöka få i oss all mat och sitta och prata, så galet mysigt. Tack världens bästa kusin med familj! ♥

Nu åker vi!


Godmorgon


Godmorgon på er! Nu har jag och min älskling precis vaknat. Igår somnade vi ifrån filmen, chipsen och popcornen så idag vaknade jag upp med kläder och smink, usch!

Idag ska vi äta frukost i Göteborg. En present från min kusin till oss två, att äta gratis engelsk brunch på Egg&Milk i Göteborg. Ska bli riktigt mysigt faktiskt! Ska åka in vid 10!

I detta nu






Bilder som togs för mindre än 5 minuter sedan. Jag ligger och töntar mig i photobooth, kollar runt i mitt rum och får ångest över att veckans kläder ligger på stolen i en stor hög, fy linda. Som om inte det vore nog så skickar Jonte en bild på en restaurangmeny som innehåller entrecote och grillspett. Inte alls för att retas..

Har iallafall pluggat klart nu. Naturkunskapen är inskickad, religionen gjorde jag klart i måndags. Nu är det bara en massa matteplugg kvar till nationella provet på tisdag. Men just nu ska jag bara ta det lugnt, ska ta tag i plugget en annan dag.

Ikväll åker jag till baby. Vi ska ses på gården, spela lite biljard kanske. Sedan går bussen kvart i 9 hem till honom. Imorgon ska vi nämligen ha en heldag tillsammans. Äta engelsk frukost i Göteborg som vi fått i present av min kusin, åka till Öckerö om det är bra väder... Hoppas! Annars gör vi något annat mysigt.


Två bilder från när vi var på Öckerö förra året. SOMMAR ♥

Fick lite tid över

H&M
H&M
Ginatricot
H&M bytte endast, för den jag först köpt råkade vara sönder

Min frukost



Godmorgon! Idag åt jag en god och stadig frukost med tanke på att jag har nationella nu på morgonen. Då behöver man vara pigg, hihi! Har faktiskt två nationella idag, tyska också. Men det ska nog gå bra hoppas jag.

Ha en fin dag så hörs vi! ♥

Nu ska jag sova



Ikväll har jag svarat på naturkunskapsfrågor plus lite annat, skypat och lyssnat på musik. Har vart en seg och tråkig eftermiddag om jag ska vara ärlig.

Just nu pratar jag på Skype, men ska släcka snart. Imorgon ringer klockan 05:45, uääk. Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon, godnatt! ♥

Skype is da shit



Skypar med baby. Vi snackar om hans nya Iphone4s (inte alls avundsjuk), om att han inte har tränat idag, om att jag har tråkigt och om att han undrar vart jag lagt hans saker i hans rum. Haha.

Jag har bytt till Firefox, åtminstone när jag bloggar för det blev bättre då. Har även fixat lite annat som gör min dator och bloggande till det bättre!

Ska strax hoppa in i duschen, eller så skippar jag det eftersom jag bara har en lektion imorgon, nationella... Då spelar väl lite äckligt hår ingen stor roll? Haha nä men tror jag skippar duschningen för jag orkar inte haha.

Hörs

Nu kommer jag även börja uppdatera mer frå...

img_7703 (MMS)

Nu kommer jag även börja uppdatera mer från mobilen! Puss


Sitter och pluggar


När alla säger nej ska jag säga ja


Tjockislinda


Efter skolan träffade jag upp Jonte. Vi satt på en bänk i solen och drack latte och pratade, riktigt mysigt. Sedan gick vi till donken så köpte jag mat och tog med mig till Subway där Jonte köpte sin mat, och så satt vi där och åt. Tog ett tåg hem som gick halv 6, så är hemma nu.

Imorgon är jag ju ledig näst intill hela dagen så ska göra klart naturkunskapsarbetet då. Ska göra lite ikväll, men är så trött så jag ska jobba järnet imorgon när jag kommer hem, innan jag ska lämna in det. Innan 00.00 imorgon ska jag väl hinna bli klar... ;)

Jag ska slåss i dina kvarter


Sitter på dagens sista lektion. Ont i ryggen av denna äckligt obekväma stolen, mina ben har somnat för att jag suttit stilla för länge och all musik låter dåligt. Då har det gått för långt....

Jag vill bara hem, men ändå inte. Har en stor naturkunskapsuppgift att göra, ser inte så mycket fram emot det, men måste måste måste! Ska möta upp Jonte efter skolan och ta samma tåg hem, så då får jag lite positiv energi iallafall, alltid bra.

Men vi hörs ikväll, ville bara visa att jag lever, och säga att imorgon har vi bara nationella, sedan hem igen och vara lediga tills måndag. TJOHO!

My love

1. Jonte chillar påväg till bussen 05:20
2. Annie är ledsen för att hon inte får följa med ut när vi ska till bussen, sötnosen

Denna veckan har inte varit så jättebra. Eller, det har bara gått två dagar, men redan på söndagskvällen började det. Hade det lite jobbigt med min familj, eller ah vi tjafsade endel så orkade inte vara där. Istället har jag bott hos min baby söndagskväll till tisdag. Men idag ska jag sova hemma, var skönt att vara borta lite.
Min pojkvän ställer alltid upp. Han är en sån kille som ger en sin jacka om det är kallt, som man kan gå långa kvällspromenader med och ändå om man bara är tyst så förstår man varandra ändå. En arm att somna mot på nätterna, en varm stor kram när allt känns som jobbigast. Kommer med bra råd och ger uppmuntrande ord. Jag är så tacksam över att jag får ha just honom, och både han och jag är ense om att vi ska kämpa tills vi dör, sålänge vi gör det tillsammans. En dag, då ska vi bo tillsammans. ♥

Helgen som var!



Helgen som var var grym. Bokstavligt talat. Har haft kul precis hela tiden, förutom när jag jobbade 5 timmar på lördagen, men annars! Fredagen tillbringade jag med Sanna. Pizza, badhus och myskväll. Lördagsförmiddagen gick till jobb, sedan vara med Elina. Äta tacos hemma hos mig med min familj och sedan spela spel. Jonte kom över efter några timmar så vi tre satt i min säng och spelade och åt godis, hur mysigt som helst! På lördagskvällen åkte jag och Jonte och köpte frukt och hem till honom. Gjorde fruktsallad och bara hade en mysig kväll. ♥

Bilderna ovan är på mig och Sanna + lite av vad vi åt osv, obligatoriska bilder nivet. Även en fin bild när jag gick till skolan i regn, och några soliga bilder som togs i söndags då jag och baby grejade i hans trädgård. Kände mig manlig i jobbarbralls, hihio.

Bored

10 favoriter:
Färg:
Svart och ljusblå tror jag, eller typ jeansfärg.
Mat: TACOS ♥
Band: Kent och The Killers
Film:
Kan inte komma på någon nu bara sådär.. The Notebook kanske!
Bok: Alla Katarina Von Bredows böcker, syskonkärlek te.x
Sport: Gillar inte sport...
Årstid: Sommar!
Veckodag: Fredag :)
Glassmak: Nogger, polka, blåbär eller apelsin
Tid på dygnet: 12-13 på helger, och typ 21 på vardagar

9 för tillfället:
Humör: Hungrig, uttråkad och trött
Smak: Inget
Kläder: Ljusblåa jeans, vitt virkat linne och en virkad koftliknande sak över
Nagellack: Rosa-orange som håller på att gå bort
Tid: 11:04
Omgivning: I klassrummet med hela min klass
Irritationsobjekt: Att vi har en lektionkvar efter lunch, + att bordet jag sitter vid är ojämt så det rör sig hela tiden

8 första:
Bästa vän: Nina. Delade kompishalsband, klädde oss likadant och åkte till Danmark tillsammans
Husdjur: Kanin! Dipsy hette den, hihi. Som i Teletoubies, älskade det när jag var liten!
Piercing: Öronen
Förälskelse: En kille på mitt dagis. Vi pussades så att fröknarna sa till oss att sluta...
Musik: Var väl typ låtar från Emil i Lönnerberga, Pippi osv
Bil: Inte riktigt där än haha
Kyss: Riktiga? Jonatan!

7 senaste:
Cigarett
: Marlboro 
Mat: Havregrynsgröt och ägg som jag åt hos älsklingen imorses
Dryck: Blåbärste
Biltur: I går när jag skulle hem och hämta saker
Kyss: Min babe imorses innan vi gick till våra skolor
Spelad låt: All these things that I´ve done - The Killers
TV-program: Minns inte, skulle kollat på Pensionärsjävlar igår men vi somnade haha. Eller rättaresagt, jag somnade och han väckte mig inte.. haha.

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nix
Badat naken: Japp
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: Nej

5 nej tack:
Kläder: Jeansshorts med läder på framsidan, bara ett exempel av fula kläder som finns!
Mat: Ärtsoppa eller Chili Con Carne (stavas det ens så? haha)
Musik: Rock, opera eller för mycket dunkadunka musik, blä
Dryck: Sprite eller apelsinjuice
Personlighetsdrag: Folk som tror de vet allt, folk som tycker synd om sig själva eller egos

4 saker:

Du gjorde igår kväll: Åt köttbullar, pussades, duschade och skrattade
Du kan höra just nu: Klassen som pratar, en skrikande lärare, folk som knappar på tangenter och pennor som dras mot papper
Du inte kan leva utan: Jonatan, Min familj/släkt, mina vänner, mat
Du gör när du har tråkigt: Äter något onyttigt, kollar på film, är inne på facebook, gör listor som denna

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma, Jonatan och Sanna
Du tycker om: Kan inte bara välja tre stycken!
Du inte gillar: Finns några stycken!

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Det är nog en hemlis ;)

Kapten röd, jobbarbyxor och sol


Vaknade upp hos min babe imorses. Solen sken in i rummet och fåglarna kvittrade, det var en såndär äkta sommarmorgon typ, hihi. Igårkväll var vi ute på en lång kvällspromenad med vovvarna, sedan in och göra fruktsallad 11 på kvällen. När vi vaknade idag så gick upp och åt frukost med hans familj och bytte sedan om till arbetskläder.

Just nu är vi ute och jobbar. Har fixat staketet och lite annat, och lyssnar samtidigt på grymma Kapten röd. Denna dagen är väldigt bra, det är så underbart med detta väder!

Vi ska åka longboard sedan, och runt 3 ska jag hem och äta tacos och övningsköra.

Sista 40 minutrarna i skolan en fredagseftermiddag...


Har sista, tråkiga naturkunskapslektionen nu, sedan är det äntligen helg och ledigt. Åh, ska bli så skönt att vara ledig, behövs verkligenn en helg nu. Jag och Sanna sitter och är trötta och uttråkade och gör allt förutom det vi ska göra. Somnade på lektionen förut haha.

Efter skolan ska vi äta och sedan till badhuset. Längtar till en varm bubbelpool, kommer typ somna där.... Nä men ska bli kul iallafall, och efter det åker vi hem till mig och köper massa chips och godis och har myskväll.

Hej hallåååå


Sitter och äter rester. Haha nädå men fanns kvar lite kyckling och god sallad sen häromdagen så det får slinka ner i min mage tillsammans med ett glas mjölk. Denna eftermiddagen har jag kännt mig sjuk så soffan har varit min trogna vän i flera timmar. Men tillslut ryckte jag upp mig och tog en dusch, blev en människa åtminstone...

Ska med en buss som går kvart i 9 till min babe. Är så jäkla sällskapssjuk, plus att vi började se på en film igår som vi somande ifrån, vill se den!!

Imorgon efter skolan åker jag och Sanna till badhsuet, sedan hem till mig för myskväll, hon sover här. Jobb på lördag 10-15 och sedan troligtvis vara med Elina och hennes kille, tillsammans med Jonte.
KRAM

Det är så´re ska va


Min man är ute och grejar medan jag sitter vid datorn och läser bloggar och har hög musik. Det är såhär det ska vara, haha. Jag ställde mig vid fönstret förut, så lekte vi att jag var Rapunzel så ställde han sig och ropade "kom ner hit till mig..!". Haha så sämst humor har vi.

Förut åt vi korv med bröd. Japp, anteckna det. Strax ska jag ropa in honom och fråga om vi ska se på film, är rätt trött. Har det bra iallafall, hoppas ni också har det!

Kiwi och glass


Har legat och slöat framför tvn i ett par timmar tillsammans med tallriken ovan. Åh va gott det var! Kollade på Det okända och sedan somnade jag! Men innan jag hamnade i soffan så fick jag även gjort lite religionsplugg vilket känns väldigt skönt.

Just nu sitter jag och läser lite bloggar, men ska snart hoppa in i duschen för om ungefär en timma ska jag övningsköra hem till älsklingen och sova där, mysigt!

MAT


Åt precis världens godaste lunch bestående av stekt kyckling, couscous, en stor sallad med fetaost, gurka, tomat och isbergssallad samt turkisk yougurt och örtsalt. MUMS. Ska försöka ta tag i lite skolarbete nu, samtidigt som jag spelar Rumble med min pojkvän, haha.

Vi två, 17 år - Håkan ♥


Bara dårar rusar in


Nu är jag hemma från skolan. Har varit det ett tag, men hjälpt mamma att handla lite mat och så. Provet gick bra, det var ganska lätt och jag hoppas på det bästa. Men var så jäkla trött, på bussresan till skolan var jag helt död och det gick inte över. Ligger i min säng nu och måste egentligen plugga men jag ligger och kollar på bilder på Håkan istället och håller på att somna, haha.

Jag och mamma ska snart fixa ihop lite lunch tillsammans. Det blir kyckling, couscous, turkisk yogurt + en fräsch sallad. Mums, nu började min mage kurra! Ska nog göra mat nu, så kan jag ta tag i plugget när jag är mätt och förhoppningsvis piggare...

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske övningskör hem till Jonte en stund, pluggar, eller bara är hemma och slappar. Har inte riktigt bestämt än, men tusan va skönt med en ledig dag! Tjoho!

Känns onödigt


Vakna klockan 05:45, gå upp, göra sig iordning och äta, åka med en buss som tar 40 minuter. Mja, allt detta känns väldigt onödigt då jag bara ska vara i skolan i 25 minuter och sedan hem igen. Men ska ju i och för sig göra ett nationelltprov, så det är ju inte onödigt men känslan av att åka hemifrån när regnet öser ner är inte så lockande...

Positivt är ju att jag har hela dagen framför mig sedan! Är hemma redan vid 10 igen! Blir nog massa plugg, bilkörande och bara ta det lugnt. Pusshej

Longboard


När mina jobbpengar kommer ska jag införskaffa mig en longboard, eller tills vidare ta över Jontes gamla när han köper en ny. Men en longboard-ägare ska jag bli iallafall.
Fy vad roligt det är, att ta sig fram på två hjul. Man får värsta adrenalinkicken och man känner sig typ fri som en fågel haha.
Nä men seriöst, sommaren kommer bli grym när jag och älsklingen har varsin!

1:a gången

Åh vad denna låten är gullig. Gammal, men gullig. Så mysig att lyssna på!

Mysig kväll


Efter skolan följde älskling med mig hem. Vi åt mat och började sedan plugga lite matte, men allt slutade med att vi låg och myspratade under täcket istället, haha. Men jag kan matten någorlunda så känns ganska bra ändå.

Vi bestämde oss för att gå ut och jogga. Gick sådär, jag har ju så jäkla kass kondition så det blev en blandning av powerwalk och slögång istället. Orkade typ ingenting, så vi gick bara och småpratade. Stannade vid en bäck och kastade macka, och satt och pratade. Det var så galet mysigt, bara vi två där bland träden, med fåglar som kvittrar runt omkring. Så fint. ♥

Övningskörde när vi körde hem honom, det gick bra förutom att jag blir så nervös när jag ser hans leénde i backspegeln haha. Nu är jag hemma, har duschat och äter nu lite kräm och skypar. PUSS

Den sämsta dagen



Sitter på en hemsk mattelektion. Hela denna dagen är hemsk. Tråkiga och långa lektioner, sen lunch, you name it. Men efter skolan ska Jonatan följa med mig hem. Vi ska äta och plugga, har mattenationella imorgon...

Påtal om nationella, har endast en lektion imorgon! Börjar 8, mattenationella i 25 minuter, sedan hem. Åh vilket härlig dag det kommer bli imorgon! När jag är hemma redan vid 10 imorgon ska jag nog fråga mamma om jag kan få köra lite. Körde förresten en jättelång bit igårkväll, gick superbra och kul som tusan!

Jag längtar till helg. På fredag ska jag grilla med Jonte och några andra, på lördag ska jag jobba 10-15 och sedan vara med Elina. Och förhoppningsvis ska jag till tatueraren på söndag och fylla i min tattoo, men måste ringa och fråga henne först. HOPPAS!

List

Senaste

Låt du hörde: Hänsyn - Kent ♥

Film du såg: Falsk som vatten

Mat du åt: En macka och en drickyoggi

Kram: Sanna

Puss: Jonte igår

Känslan: Trött

Bråk: Inte bråk, men jag och mamma tjafsade igår när jag körde bil, haha

Resa: Teneriffa förra året med baby. Det bästa jag gjort i hela mitt liv!

Glädje: Att vi har resursdag imorgon, bara ett prov sedan ledigt!

Längtan: KENT i juli!!!

Dröm: Minns faktiskt inte..

Personen du träffade: Alla i klassen

Person du pratade i telefon med: Baby

Personen du fick sms av: Emma

Gången du var utomhus: Gick från bussen in till skolan förut

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår eftermiddag



Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad när man är i min ålder, men landet när man är äldre och har familj!

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött helt klart

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: Mcdonalds, äter aldrig på Max

Vin eller Öl: Vin

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Utlandet

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Hockey

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Spelar ingen roll

Sommar eller vinter: Sommar!

.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Marmelad

- Mjölk

- Kolsyrat vatten

- Smör

- Ost

 

(haha ovanligt vaaa)


Fyra saker du inte kan vara utan?

- Mina vänner

- Min familj

- Min pojkvän

- Min Iphone


3 saker du inte kan äta?

- Ärtsoppa

- Musslor

- Cheesecake

Två saker som gör dig glad

- Människor jag trivs med

- Roliga saker man har framför sig och längtar till



En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- Pussas, hihi ♥




Du är sämst var du sitter var du ligger var du står


Lördagskväll


Runt 7 traskade jag ner mot byn för att möta upp Jonte som hade skejtat med kompisar. Vi gick in på mitt jobb och lånade två filmer och köpte lite lösgodis. Sedan gick vi hem igen i solnedgången. Lite kyligt men skitmysigt ändå.

Just nu ligger jag på mitt golv och bloggar, äter ostbågar och dricker påskmust. Varför jag ligger på golvet? Jag vet inte, men Jonte ligger i sängen och är helt inne i sin hockey. Undra när vi ska se filmerna egentligen, hmm....

Imorgon klockan 10 åker vi till Liseberg med min familj och min brors familj. Vip-biljetter så får gratis inträde och åkband. Åååh, ska bli så kuul!!

Trött


Har precis käkat middag och blev nu supertrött.
Vill bara sovaaaa, men nej, jag ska ut och köra bil! Det ska bli skitkul! Men känns lite osäkert då jag kanske somnar framför ratten... Nä det får vi la inte hoppas.

Längtar som fasiken tills imorgon. Gratis åkband som pappa fått för att han jobbat där. Så jag och babe ska ha en grymt bra dag där imorgon, åh ska bli så kuuuul! Vädret ska ju vara bra också!! (bilden)

Vill bara läska er lite...


Macka med nutella, love life. Man lever ju bara en gång!!!!

Pluggat


Igår var jag på Maskinen på Liseberg med ett gäng vänner. Det var kul! Tog sedan bussen hem till min babe som väntade på mig vid busshållplatsen. ♥ Vi satte på en film men somnade typ direkt, haha.

Idag åkte jag hem från Jonatan runt 12. Satte mig faktiskt direkt vid pluggandet, duktig tjej. Nu har jag gjort min idrottsuppgift (bilden), så skönt! Blev faktiskt riktigt nöjd, och det var ett roligt ämne att skriva om så det gick snabbt. Har bara matte kvar nu då...

Senare ska jag övningsköra, ska bli så grymt kul. Sedan kommer älsklingspajken hit ikväll och sover här för vi ska till Liseberg tidigt imorgon så blev enklast så.

Dagens

Hade mitt nya linne från Ginatricot, Jeans från Ginatricot och halsring från Lindex.

Ditt hjärta rusar, förbereder terrordåd


Det har landat ett ufo utanför mitt fönster, det är ett starkt ljus utanför nu och jag kan inte se ut! Skämt åsido, men det ser lite knasigt ut i camen.. Men som alla andra morgnar så är vädret grymt redan nu, 05:45, helt gaaalet!

Idag ska jag ha mitt nya linne tror jag. Det blir ju så varmt på eftermiddagarna så jag funderar på att skippa jackan och ta en tjockare tröja över bara..

Efter skolan ska jag träffa Angelica. Vi ska nog köpa något gottit och sätta oss ute i solen och bara snacka. Kanske kollar lite i affärer också, vet inte! Men mysigt ska det bli iallafall. KRAM

The typical svensken


Min kväll

Hur min kväll sett ut ser ni ovan, riktigt soft om jag får säga det själv. Även timmarna efter skolan spenderade jag på ett bra sätt, nämligen tillsammans med Elina! Vi gick på stan, överlyckliga över att vi hade massa pengar att shoppa för. Vi käkade även pizza och hade jättekul!

Just nu Skypar jag med Jonatan, och tvingas höra när han spelar gitarr hrfmm... Godnatt!

En söt vit topp


Detta linne följde med mig hem idag. Endast 129:- från Ginatricot, som ni ser på lappen som duktiga Linda inte klippte bort innan hon tog bilder.

Älskar ryggen, så himla fin! En lätt och rätt enkel topp men samtidigt väldigt söt. Nöjd!

Händelser sommaren 2011

Nu har sommaren 2012 börjat, och jag tycker det är kul att tänka tillbaka vad som hände förra sommaren...


- Jag umgicks med min pojkvän näst intill varenda dag. Bra eller dåligt kan man undra, men det gav otroligt många fina minnen som jag aldrig kommer glömma. Tror inte jag sov själv en enda natt.
- Första sommaren med en pojkvän tillochmed!
- Jag förlorade en väldigt nära vän. Har dock hittat tillbaka nu, men det blir aldrig likadant som innan.
- Jag var i Småland för första gången, även Öckerö.
- Första sommaren jag jobbade. Jobbade flera dagar i veckan vilket var bra, för pengarna var behövliga!
- Liseberg var det bästa, levde typ där.
- Min älskade mormor lämnade oss :( ♥
- Jag sökte till IDOL. Stod i kön i timmar.

Slut på ledigheten


Nu är ledigheten slut och det är dags för skola imorgon. Usch, klockan är ställs på tjugo i 6, vill verkligen inte gå upp så tidigt! Fast två saker som dock lockar mig är att det är så ljust på morgnarna nu för tiden + att vädret imorgon kommer vara grymt!

Dessa dagar har gått alldeles för fort, men det är nog för att man haft så kul. Har verkligen haft det jättebra, festat med grymma tjejer, jobbat och tjänat pengar, varit med baby uppe hos kusinen.. Ja, det har varit perfekt! Det var ett grymt avslut på ledigheten med grillkväll med Jonte och hans härliga familj förut, och longboardåkning!

Förresten, kärlek till Kents nya album ♥

Mobilbilder


Lite kassa mobilbilder från de senaste dagarna. Fikade på stan med älskling och mitt kusinbarn Emma igår, och på kvällen var vi vid en brasa där det kryllade av folk. Var riktigt mysigt, där jag satt bredvid min kärlek i gräset och njöt av det underbara kvällsvädret.

Idag åkte vi hem, tråkigt. Både Jonte och jag ville stanna längre, men tyvärr gick inte det... Åkte hem och storstädade mitt rum vilket behövdes! Sedan tog jag mopeden till Jonatan igen för han undrade om jag ville äta grillat med dem. Det var supergott. Vi var ute i kvällssolen och åkte longboard också vilket jag har lärt mig jättebra nu, så kul!

Ska jag sammanfatta min valborg så har den varit fylld med kärlek, värme, grymt väder, god mat och en massa skratt! ♥

RSS 2.0