Thaimat och badhus

Idag efter skolan gick jag och min fina vän Sanna till en thairestaurang och åt buffé, så sjukt gott, och shit va mättman blev. Efter det gick vi till badhuset! Badade bubbelpool, träningssimade, åkte ruschkana och lekte som två små barn, haha. Fy va kul vi hade! På badhuset köpte vi varsin god mjukglass med strössel på också, mums!

Nu sitter jag på resecentrum och väntar på mitt tåg. När jag kommer hem ska jag sätta mig i soffan och se på Sveriges Mästerkock.

Tjoho, bra dag!

Don't let me fall


MY DAY

Lång skoldag, pussar, mat, tacochips, pluggning.

Keep on walking

Ikväll har jag pluggat, sett film, blivit masserad, duschat och skypat. Nu ska
jag alldeles strax krypa ner i min saknade säng, ska bli sååå skönt!
Sov så gott alla människor där ute, imorgon ringer väckarklockan halv 6. Tagga!

Bildbomb

Sommar = brun = saknar!!!!
Massa bilder från 2010, bilder tagna i en fotostudio som min kusins fotointresserade sambo hade bokat + bilder som jag och Frida tagit när vi hade en fotokväll. Tjejen jag fotar med på vissa bilder är mitt kusinbarn Emma, henne jag och jonte var barnvakt åt för några helger sedan!
Riktigt roligt att fota i studio, där det finns en massa roligt att ha med på bild som hattar, masker, kistor, stolar osv.

Never said I was an angel

Två bilder tagna för ett par år sedan när jag var i en fotostudio hos min kusins sambo!

Jag är helt slut, har inte orkat plugga så mycket ikväll för mitt huvud gör så förbannat ont. Ska sätta mig och kolla på film med mamma och pappa nu, och mamma säger att hon kan massera mig lite så kanske jag mår lite bättre, hihi tackar ju inte nej direkt.

Ikväll blir det att somna tidigt, det är tanken iallafall men jag lyckas alltid hitta på något annat som ändrar mina smarta planer. Nåja, ha en bra kväll!

En blåsig dag

Hej!
Idag har jag nästan blåst bort så fort jag gått utanför dörren, härregud vad det blåser!? Skolan var helt okej, och när jag kom hem åt jag tacos till middag, det som fanns kvar sen igår. Mums!

Nu sitter jag här med lite chips och ska börja plugga historia...

Ha det bra, vi hörs!

Avslutar dagen med god mat

Min söndag avslutas med tacos hemma hos mig tillsammans med min familj! Så sjukt gott. Kan man bli kär i en maträtt? För om man kan det så är jag kär i Tacos. Kommer alltid älska dig ♥
Nu ska mamma förhöra mig på historiaprovet, sedan blir det tv:n tillsammans med mina kärleksmums jag bakade igår.
Ibland är söndagar rätt bra ändå!

Chillsöndag

Idag hänger jag med älskling, vi är ensamma hemma hos honom så har hög musik och går runt och sjunger. Förut var vi ute på tomten och lekte med hundarna och sparkade lite fotboll, kul faktiskt haha. Älskar sånnahär lata söndagar!
Vi har precis duschat, och jag måste fortsätta plugga historia nu, bläblä.
Ikväll blir det tacosmys med familjen!!!!!

The Notebook

Imorse när vi vaknade satte vi på The Notebook på datorn. Varken jag eller jonte hade sett filmen innan, men nu är den min favoritfilm! Så sjukt underbar, ögonen var ju inte torra direkt. Det var så skönt att ha sin älskade liggandes bredvid och bara krama om när det var som mest ledsamt i filmen, haha.
You´ll never forget your first love♥

Årets första grillning

Igårkväll grillade jontes mamma kött, så sjukt gott. Årets första grillmiddag, men fler ska det bli. En av mina favvos, helt klart!
Hade förövrigt en riktigt bra kväll igår hemma hos baby. Åt gott, kollade på tv, promenerade med hundarna på kvällen...

♥-mums


Strax ska jag...

BAKA! Ska baka snoddas, blev så galet sugen på det!

Just nu

Godmorgon!
Somnade hur snabbt som helst igår, var helt slut! Orkade inte läsa någonting så det tog jag igen nu på morgonen. Vaknade runt halv 8, ovanligt tidigt, men då la jag mig och läste i min bok. Nu har jag äntligen läst 2/3, vilket är superskönt!
Nu ligger jag och kollar på matprogram, vilket gör mig hungrig så ska upp och äta frukost strax.
Kram!

Gäsp

Från att sitta vid datorn och frysa och inte kunna ha uppe ögonlocken helt så ska jag nu krypa ner i min varma fluffiga säng och sova! Fast först ska jag försöka läsa lite. Försöka...
Godnatt! ♥



En bra fredag!

Efter skolan hade jag en rolig timme med min bästa kompis Andreas. Åt glass, satt på en bänk och pratade, och sedan gick vi till Kicks så köpte han parfym. Nu är jag hemma och det är som när jag var mindre. Mamma och pappa har lagat god mat som vi äter vid bordet i vardagsrummet. Så såg alla fredagskvällar ut när jag var mindre, har faktiskt saknat det litegran!
Lite senare ikväll åker jag till gården och träffar Jonte och Johan. Ska fota dem när dem skejtar + spela biljard med dom. MYS.

Memories

Dessa bilder gör mig lycklig. Dessa bilder har minnen bakom sig som kommer upp bakom näthinnan, och som ger ett leénde på läpparna. Minnen är nog det finaste man kan ha, speciellt med underbara människor.
På tal om underbara människor, kände mig lite ledsen och Jonte ringer mig. Vi pratar och han peppar mig och finns verkligen där. Han hade nästan ångest att lägga på för att han visste att jag var ledsen. Men han ska ringa snart igen så ska vi prata tills vi somnar.
Godnatt!

Min eftermiddag

Åkte tåg hem från skolan med mitt skinande Iphone-skal. Haha, vet inte varför det lyser så, har inte redigerat!
När jag kom hem åt jag middag och direkt efter la jag mig och läste. Måste ha läst 2/3 tills på onsdag, stress stress!
Tog en paus i läsandet och pluggade lite historia..
När det börjat mörkna utanför fönstret la jag mig och läste igen, denna gången med en skål glass!
.
Rolig eftermiddag va? Nja, inte så värst. Men har kommit jättelångt i boken nu vilket är skitbra!
Imorgon efter skolan blir det också plugg, men tillsammans med min baby. Är så mysigt att sitta på varsin sida av sängen och plugga och fråga varandra om hjälp osv. Sover även hos honom imorgonkväll! ♥

Natti

Sådärja, nu är jag nyduschad och redo för att gå och lägga mig. SJÄLV! Ja, jag ska sova själv, och skönt ska det bli! Har inte sovit själv sen i torsdags så det ska faktiskt bli skönt att få breda ut sig lite, haha.
Godnatt!!

TOP MODEL

make gifs
Kollar Top Model, och tar fina bilder på Photo Booth. Åh va fin jag känner mig, haha.

MONKI

Detta fina Iphone-fodral köpte Jonatan till mig idag. Vi stod och kollade på det och helt plötsligt frågade han bara vilken färg jag ville ha och gick sedan mot kassan..
Älskar det, tack älskling!!!!

Picknick i Slottsskogen

Idag hade jag och min fina en jättemysig dag i solen. Gick runt i Slottsskogen och bara njöt! Gick i lite affärer också innan bussen hem.
Jonatan åkte till gymmet och jag är hemma nu, har städat rummet lite och ska snart slänga mig i soffan och se på en film med familjen.
Nu är långhelgen slut, vilket är tråkigt. Men jag har haft jätteroliga dagar hos mina kusiner, med Elina, och med baby.
(P.S, nej, Jonte har inte sin förlovningsring på sig av den anledningen att han får ont av den, haha. Men vi är fortfarande förlovade)

Shoppingdag i soliga Göteborg

Igår var jag med min fina vän Elina i Göteborg. Vi shoppade, åt på Jensens, gick runt i solen och avslutade dagen med att åka dubbeldäckare. GRYM DAG!
Jag köpte tröjan på bilen ovan, en bh, trosor och ett snyggt linne med ett kors där fram!

Hemma

Nu har jag och älskling kommit hem från Källby efter en riktigt mysig helg!
Jonatan har åkt hem till sig och jag ska strax hoppa in i duschen.
Ikväll ska Elina sova över här, för imorgon ska vi åka in till Götlaborg och shoppa!


Så mycket gott

Blir verkligen en svullolördag på högsta grad. Hos min älskade kusin får man alltid så mycket gott att äta, haha. Sjukt god middag åt vi för en stund sedan. Fläskytterfilé med egengjord klyftpotatis och egengjord Tzatziki, plus en supergod sallad.
Nu har det piffats upp massa gottit inför Mello! Cupcakes och godis, jag döööör! ♥
Jag är så fruktansvärt mätt, haha.
NU: Tagga melodifestivalsfinal!!

Cupcakes


KONY 2012


Ni som inte redan sett den, se den. Den är 30 minuter lång, men den tiden kan du ta från ditt liv. Det är värt det.


Jag och Emmisen

Sitter här med Emma och leker med Photo Booth. Strax ska vi käka lunch och sedan ska hon iväg på dans. Alice, min kusin, står och bakar cupcakes så när Emma är hemma från dansen så ska vi garnera dem, hihi.
Puss!

Cykeltur

Vart och kollat på Emmas fotboll! Sjukt gulligt!


Morgonmys

Godmorgon allesammans!
Vi ligger här och småpratar lite, ska strax gå upp :) hihi

 

 

 


Myskväll i Källby

Min fredagskväll tillbringade jag tillsammans med Jonatan och mitt gulliga kusinbarn Emma som är 7 år!
Först åt vi spagetti och köttfärssås, mums! Sen blev det soffan med godis och kuddar och bara slöa. Vi kollade på massa program, bland annat Minuten!
Sedan somnade Emma i soffan, hihi.


Hejdå Borås!

Nu sitter vi på tåget och lämnar alldeles strax Borås. Har en tvåtimmars tågresa framför oss, men med baugetter, dricka, musik och varandra så ska vi väl klara detta???
Mot Lidköping!

 


Deutsch

Hallo freunden!
Just nu sitter jag på världens tråkigaste tyskalektion. Är svinhungrig och trött, vill bara att klockan ska bli 14:35 så denna skolveckan är över!!

Äntligen fredag!!

Åh va fin jag är idag. Men jag bjuder faktiskt på den bilden för idag är jag glaad! Fredag, lidköping med babe. Blir en myskväll tillsammans med honom och mitt kusinbarn Emma. Myspys! Det enda som oroar mig lite idag är att jag har redovisning i skolan idag, nervös..


I LOVE YOU

På tisdag har jag och Jonatan varit tillsammans i 15 månader. 1 år och 3 månader, det är helt sjukt vad tiden går. Men åh va mycket minnen vi har tillsammans, är så glad att han är min, hihi! ♥

Längtar...

Min och älsklings hotell-helg den 7-8 april. På lördagen ska vi äta gratis lunch/brunch på ett café i Göteborg som heter Egg&Milk. Sedan ska vi checka in på hotellet, bada bubbelpool, gå runt på stan tills sent på kvällen och sedan
bara ha det mysigt på hotellet. LÄNGTAR!
Vill ha sommar! Längtar så fruktansvärt mycket till sommaren. Bara ben, värme, solsken varenda dag. Roliga och sponatana grejer man hittar på med folk man älskar. Bada, sola, äta glass. Sena sommarkvällar vid grillen. OMG!
Ska shoppa med min fina tjej på måndag, för vi är lediga på måndag och tisdag! Så blir en mysig dag i Götlaborg! Ska bli jättekuuul!
Vill fylla år! Inte långt kvar, och jag längtaar! Den 13:e april blir jag 17 år!! hihi
Vill ha helg nu!! Jag och baby åker till Lidköping imorgon direkt efter skolan. Vi ska till min kusin och hennes familj. På fredagen ska vi passa den lilla skitungen på bilden, ensamma hela kvällen! På lördagen blir det god mat och mellomys med världens bästa kusin och pojkvän. Vi älskar att vara där, dom är så härliga!!!!

Lite annorlunda frågor

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"finns en hönsgård, med små, lejongula och alldeles ludna hönor"

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
min väska

Vad var det senaste du såg på tv?
tecknade katten Gustav hehehe

Utan att se efter, gissa vad klockan är:
19:43 (hahahah coolt den var 19:42)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
jontes röst i telefonen, och mamma och pappa som småpratar ute i vardagsrummet

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
jag gick ur jontes pappas bil för att gå in till mig hus haha.

Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
facebook såklart ;)

Vad har du på dig?
t-shirt och mjukisshorts

Drömde du något inatt?
ja. att en klasskompis krympte och var tvungen att hålla folk i handen för att hon var så liten. döör haha

När skrattade du senast?
hemma hos jonatan förut!

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
två tavellister med tavlor, mitt schema, klocka, träbokstäver "kärlek & lycka", en hylla med massa grejs på, och en sänglampa.

Har du sett något konstigt på sistone?
ser konstiga saker varje dag i skolan haha nädå men jag vet inte riktigt..

Vad tycker du om den här utmaningen?
väldigt annorlunda och lite långtråkig hehe

Vilken var den senaste film du såg?
Pretty Woman!!

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Oj, jag skulle köpa ett stort fint hur till min familj, köpa en resa, köpa kläder och massa annat, skänka pengar till fattiga länder och behövande människor... 

Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
jag älskar att sjunga, och har hört av en sångpedagog att jag sjunger bättre än Sonja Aldén haha. 

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det
vara?
förändra att så många är fattiga i världen. jag skulle vilja att alla fick ett hem och mat.

Tycker du om att dansa?
vem gör inte? har gått i cheerdance!

George Bush?
ja, vad ska man säga om mannen. snygg är han inte i alla fall.

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
jag tycker Nathalie är fint.. och felix, som förövrigt var namnet på min första pojkvän på dagis haha!

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
vill du återfödas på nytt?

Kvällsmat


8/3 2012

Gick hem från skolan idag för att jag hade världens huvudvärk. Efter bussresan fick jag gå hela vägen upp till jonte, tog säkert 20 minuter. Men när jag kom fram hade han lagat mat till oss, åh vilken bäst pojkvän  jag har! Sedan gick jag och la mig!
Nu ska vi snart fira jontes pappa som fyller år idag. Jonte, jag och jontes lillasyster är hemma just nu, de håller på att diska och snart kommer Mats hem och då ska vi äta tårta!

En eftermiddag med fikamys

Hejsan!
Skola även denna dag. Segt. Efter skolan åkte jag hem till en fin vän, vi fikade och pratade skit. Hade en riktigt mysig eftermiddag måste jag säga!
Efter några timmar åkte jag hem och kollade på Sveriges Mästerkock med mamma och pappa, mysigt det också. Värst vad allt är mysigt idag, men ja så är det faktiskt!
En annan mysig grej, för att vara lite jobbig, är att jag precis sagt godnatt till min lilla skrutt i telefon. Älskar godnattsamtal, när man pratar om hur dagen har varit, hur man mår och ibland bara är tysta och hör varandras andetag. Haha åh va poetisk jag är.
Godnatt! ♥

En favorit

Åt en jättegod middag hemma idag om ni ville veta det. Pannbiff, potatismos, stekt lök och lingonsylt. MUMS.
Är proppmätt och ska sätta mig med lite läxor nu, puss!
På tal om mat... Hittade en otäck bild på google.

Ännu en avklarad måndag

Helloj. Ännu en måndag har gått.
Har spelat vollyboll på idrotten i skolan, ätit pankakor till middag och dansat runt på mitt rum med musik. I korta drag, hehe.
Nu sitter jag på älsklingens säng, trött och storögd. När han kommer från duschen ska vi krypa ner i hans stora dubbelsäng och se på en skräckfilm, mys!
Puss och godnatt! ♥

2

Två saker som skrämmer dig
1. fulla människor
2. att bli lämnad ensam

Två saker du har på dig just nu

1. mjukisshorts
2. pösigt linne

Två av din favoritlåtar just nu

1. Call me maybe
2. Bright eyes

Två saker du vill ha i ett förhållande

1. Humor
2. tillit

Två sanningar
1. jag blir väldigt lätt svartsjuk
2. jag har lätt för att gråta

Två saker som du attraheras av
1. Muskler
2. vackra ögon

Två av dina hobbys
1. sjunga
2. lyssna på musik

Två saker du verkligen verkligen vill ha
1. jonatan förevigt ♥
2. kläder!

Två saker du skulle kunna leva utan
1. Tjafs
2. läxor

Två hemsidor du besöker varje dag
1. Facebook
2. Kenzas blogg

Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna
1. att jag är ledsen
2. att jag vill ha en kram, hihi

Två saker du tänker på just nu
1. varför jag var så dum och inte duschade nu på kvällen, så jag får gå upp en halvtimma tidigare imorgonbitti....
2. att denna veckan kommer gå långsamt

Två saker du börjar må illa av
1. om man äter för mycket grädde
2. jackass-videos

Min eftermiddag

Idag har jag umgåtts med denna puddingen, hihi. Vi åt pannkakor till frukost och sedan låg vi i sängen i flera timmar och kollade på Pretty Woman och bara myste! Sedan åkte han och tränade och jag pluggade lite. Efter någon timma mötte vi upp varandra och käkade middag och sen hem till mig och leka. Med leka menar jag att ligga i sängen och kittlas och typ småprata, hur mysigt?
PUSS

Vad som betytt något, blir ingenting på en minut

Usch vilken seg dag. Måste plugga men har ingen lust. Trött, orkar inte göra någonting. Vet inte hur dagen ska se ut, orkar inte planera. Fy, hatar söndagar.
Igårkväll var en bra kväll iallafall. Satt med massa människor på ett fint ställe med utsikt över hela Borås. Drack lite gott och pratade skit. Men blev väldigt kallt så jag och Jonte drog hem efter inte så lång tid.

Hejhej

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, har haft massa annat för mig!!
Jag ligger iallafall på min säng nu och är jättetrött. Inte ens ätit frukost! Ligger och väntar på att min vän Robin ska komma, han ska lämna lite saker och sedan kommer Jonte hit. Ikväll ska jag och Jonte till Borås med massa folk från min klass + några andra. Vi ska sitta och äta och dricka och bara ha det mysigt. Men lär nog bli kallt....

Sliten tjej

En bild tagen för några dagar sedan, usch va trött jag ser ut. Och det är jag också! Hela denna veckan har varit en plåga, haha. Alltför mycket i skolan... Men nu är snart veckan över och det är heeeelg! Tjoho, efterlängtad!
I helgen har jag inte så mycket planerat. Imorgonkväll ska min babe vara med några vänner och dricka och snacka, så jag spenderar nog min kväll hemma i tv-soffan med familjen. Längesen nu!
På lördag ska jag med ett härligt gäng, klasskompisar och pojkvännen till en mysig plats i Borås och bara mysa med kinamat och go dricka. Vill ha varma sommarkvällar nu nu nu!
Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i sängen och vänta på Jonte som är i duschen..
GODNATT!

Shoppat idag!

Idag efter skolan hade jag lite mysig tid med mamma. Vi åt på restaurang och gick i affärer. Hon köpte dessa fina jeans till mig, tack mami. ♥ Jag har redan svarta jeans men har aldrig gillat dem, för dom är inte så tajta. Dessa sitter slimmat på benen! Tröjan köpte jag för 80 kronor på H&M.

RSS 2.0