Midsommar 2012

 
Jag har haft en grymt bra midsommar! Vädret har varit helt okej ändå, soligt till en början men sedan på eftermiddagen/kvällskvisten så kom regnet. På förmiddagen låg vi vid campingens uppvärmda pool och stekte i solen. Det blåste lite kallt, men annars kändes det faktiskt som om man var utomlands. Ja, ni ser ju på bilderna, palmer, massa solstolar och fina pooler. Det var som värsta leklandet för småbarn, nästan så att man själv önskade att man var 10 år yngre. Efter det hjälptes vi alla åt med potatisen, jordgubbarna och all annan mat.
 
Midsommarmaten. Ja, vad ska man säga om den? Den bästa på hela året? Nja, men nästan. Blev så sjukt mätt, och hade så himla trevligt med alla! Vi gick sedan ner och spelade två parti kubb, tjejerna mot killarna och vi tjejer vann båda gångerna! Haha. 
 
Kvällen har spenderats med min babe i husvagnen. Medan mamma och pappa suttit i de andras stuga och tjötat så har vi suttit inne i husvagnen och hört regnet på utsidan, ätit godis, lyssnat på musik och spelat kort. Tagit en massa fula bilder har vi också gjort..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0