Vad jag ska hitta på idag:

Åka till Borås och verkligen tvinga mig själv att hitta en ny väska. MÅSTE, min nuvarande är helt sönder!
 

Åka till IKEA med Jonatan när han slutat jobbet. Kanske ska köpa lite nya saker till rummet?
 
Detta ser la helt OK ut? Nu när studiebidraget kommit in av någon konstig anledning så har man ju mer pengar än vad man tidigare trott... FUN! 

Dagens köp

 
En vanlig, grå tjocketröja. Jättemjuk inuti och lite oversize, love! Detta kan nog vara ett av de blästa plagg som finns...Behövligt också!

Enkelt

Idag har jag en bekväm outfit då jag ska köra bil och gå i affärer. 

Favorit just nu

 

Dricker te

 
Godmorgon. Fredag, äntligen! Jag har längtat hela veckan efter att äta chips eller godis, och idag ska frossa.. Nädå inte riktigt, men jag är värd det iallafall. Försöker, eller avstår faktiskt, från godis och sådant på veckorna!
 
Sitter här med en kopp te och försöker piggna till. Har precis ätit lite frukost och ska snart börja göra mig iordning. Jag och mamma ska åka till Borås idag (jag ska köra!!!) så ska vi handla lite grillmat och kolla på tjocketröjor, eftersom alla våra verkar ha en tendens att gå sönder...? Dragkedjorna hackar upp sig så att man inte kan stänga dom.. Hmm.
 
Ikväll blir en bra kväll. Ska sova hos min älskade kille, och vi ska äta tacos och se på film! Det ska regna också, ännu mysigare att ligga under täcket och bara mysa!
 
Ha en bra fredag! Hörs!

Torsdagskväll i Borås

 
Satt i stadsparken igårkväll. Väntade på Loreen som skulle uppträda klockan 9, men när klockan var 8 sa Jonte att han var så himla trött efter en jobbdag, så han ville åka hem... Jahapp, kul... Så det gjorde vi, ingen Loreen alltså. Fan va sur jag var. Men vi hade ju det mysigt innan iallafall. :)

Dagens planer

 
Dagens planer är jobb och Loreen. Slutar klockan 3 och ska då hem och äta middag. Runt 6 åker jag in till Borås för att möta upp min pojkvän och sedan klockan 9 ska vi se på Loreen som uppträder. Kommer bli grymt! Vädret är ju bra också :)

Torsdagens outfit

 
Idag jobbar jag 10-15. En bekväm outfit blev det idag. jeans Ginatricot, linne JC, ring Ginatricot + svarta converse.
 

Min bästa sida...

 
Ligger i min säng. Uttråkad och bedrövlad, haha. Vet inte vart jag ska ta vägen!! Jag är rastlös, men samtidigt för lat för att resa mig från sängen. Vissa har det svårt asså...

Sista dagen på feriejobbet avklarat

 
Nu har jag jobbat min sista dag på mitt feriejobb. Usch vad trist det känns, fy satan. Stormtrivdes verkligen, underbara människor både boende och personal. Jobbade på ett demensboende. När en av personalen, som jag också kommit närmst, gav mig blomman ovan så började jag nästan lipa. Tårarna var nära... Men jag kan trösta mig med att både de boende och personalen sa att jag skulle komma och hälsa på snart igen. :)
 
Nu är jag hemma. Lyssnar på lite musik och tar det bara lugnt. Vet inte riktigt hur eftermiddagen ser ut, vädret är ju inte så kul. Hade velat ut och springa men njae, då får regnet allt ta och försvinna först! 

Hos älsklingen

 
Ännu en jobbdag har gått. Det var en rätt bra eftermiddag, tiden gick väldigt fort kändes det som. När klockan blev 8 övningskörde jag hem, packade ner lite saker och ringde och beställde pizza. Åkte ner och hämtade den, sedan vidare till Jontes mormor där Jonte också var, för att äta och prata lite, riktigt mysigt. 
 
Nu sitter jag här. I Jontes rum. I Jontes stökiga rum. Blä. Han får allt städa upp här innan jag går ifrån datorn.. Hjälpa honom? Nää..
 
Imorgon blir det upp tidigt, jobb 07:30-14:00. Vet inte vad jag ska göra på eftermiddagen.. Övningsköra kanske? Äta glass? Sola om det är bra väder? Hmm..

Gör mig klar för jobb


Varit ute och sprungit

 
Kom precis tillbaka från en joggingrunda i det fina vädret. Fan va underbart väder det är! Men det var lite svettigt när solen stekte på en, men va fasiken, man ska inte klaga. Har nyss duschat och känner mig superfräsch nu. Är fruktansvärt pigg och faktiskt riktigt taggad för jobb! 
 
Linnet jag har på mig kommer från Teneriffa, och är egentligen min pojkväns men jag har fått det. ÅH vad jag saknar Teneriffa! Vill tillbaka, nuuuu! 

Nu har jag vaknat till liv

 
Vädret och en stor frukost gör att man vaknar till på riktigt. Man blir ju överlycklig av vädret för det första! Kan inte detta hålla i sig nu?? Gick även och la mig hungrig igår för att jag inte orkade fixa någonting när jag kom hem från gymmet, så en stor frukost gjorde mig också väldigt glad. Proppmätt ligger jag nu här i min säng och bara degar...
 
Jag hann städa iordning på rummet innan jag åt, så nu är det uppstädat och fint! Känner även för att gå ut och springa (GÅ ut och SPRINGA? Men det är ju så alla andra säger.....) men jag blev så mätt så vet inte om jag orkar. Vill även åka ner till solariumet men har inga mynt och får inte växla bort mina "stora pengar", haha. Hmm....

Tisdag

 
Godmorgon. Även om jag inte har dragit upp rullgardinen än, så vet jag att det är bra väder. Soligt och fåglarna kvittrar, eller något sånt. Det läste jag iallafall på Facebook. Härligt! 
 
Idag jobbar jag 13:30-20:00. Anledningen till att jag är vaken så här tidigt, ja, har varit vaken sen 8, är för att jag ville få gjort massa saker innan jobbet, men nu är jag bara trött och seg och vill inte gå upp...
 
Hade velat ut och springa, städa ordning i mitt rum, fota och se något bra program på TV. Men ska jag hinna något av detta så får jag nog gå upp nu!!

2 pics from yesterday


Sovmorgon

 
Godmorgon. Hade jäkligt svårt att somna igår, tror inte att jag gjorde det förens typ 1, vilket är ganska sent för mig, haha. Så idag sov jag till 11, riktigt skönt. Känner mig utvilad och pigg för en gångsskull! När jag skrivit klart detta ska jag upp och äta frukost med min mamma.
 
Idag ska jag vara Sanna. Hon jobbar nu på förmiddagen så ska åka in på eftermiddagen någon gång. Känner inte riktigt för att gå ut dock, vädret är ju förjävligt. Ska detta vara sommar??

Lysekil

 
På vägen hem från Strömstad så stannade vi till i Lysekil. Åt god mat och gick runt i hamnen. Riktigt mysigt, och behövligt efter att ha suttit stilla i en bil länge, och mer skulle det bli. Världens bilköer mötte oss när vi fortsatte åka, och bilresan tog säkert sammanlagt 7 timmar. USCH. 

Påväg hem

 
Nu sitter man i bilen påväg hem igen. Shit va tiden går fort! Men vi har haft grymt kul, så det är väl därför, hihi. Vädret har mestadels varit  bra faktiskt, lite småskurar ibland men mest bra som sagt. Det är så roligt att jag och älsklingen firar midsommar ihop. Minns förra året då vi var i Småland med hans mamma, och detta året var vi här. Så roligt när man hittar på saker!

Midsommardagen

 
Min söndag var supermysig. Började med härlig sovmorgon, sedan upp och äta en god frukost. Några timmar framåt satt vi inne i husvagnen och spelade kort med regnet smattrandes på utsidan. När regnet upphört åt vi mjukglass och spelade minigolf med allihopa. Vi var 8 stycken, och jag kom tvåa! Haha, blev förvånad själv faktiskt...
 
På kvällen bastade jag och älsklingen, som vi även gjorde igår. Det bodde mestadels norskar på campingen och vi träffade på några i bastun. De var jättepratglada så det var kul, men vi förstod inte så mycket... Efter bastu och dusch så gick vi tillbaka till husvagnen och tittade på film med mamma och pappa tillsammans med godis och cola. Grym dag även idag!

Midsommar 2012

 
Jag har haft en grymt bra midsommar! Vädret har varit helt okej ändå, soligt till en början men sedan på eftermiddagen/kvällskvisten så kom regnet. På förmiddagen låg vi vid campingens uppvärmda pool och stekte i solen. Det blåste lite kallt, men annars kändes det faktiskt som om man var utomlands. Ja, ni ser ju på bilderna, palmer, massa solstolar och fina pooler. Det var som värsta leklandet för småbarn, nästan så att man själv önskade att man var 10 år yngre. Efter det hjälptes vi alla åt med potatisen, jordgubbarna och all annan mat.
 
Midsommarmaten. Ja, vad ska man säga om den? Den bästa på hela året? Nja, men nästan. Blev så sjukt mätt, och hade så himla trevligt med alla! Vi gick sedan ner och spelade två parti kubb, tjejerna mot killarna och vi tjejer vann båda gångerna! Haha. 
 
Kvällen har spenderats med min babe i husvagnen. Medan mamma och pappa suttit i de andras stuga och tjötat så har vi suttit inne i husvagnen och hört regnet på utsidan, ätit godis, lyssnat på musik och spelat kort. Tagit en massa fula bilder har vi också gjort..

Första natten i husvagnen

Igårkväll
 
Imorse
 
Midsommar idag! Solen skiner och barnen utanför springer runt och leker och skrattar, mysigt. Nu ska vi äta en stor frukost sedan gå ner till poolen. Ha det bra!

På campingen

 
Har det bäst här. Fyfan vad jag mår bra. Vädret idag var perfekt! Vi spelade kubb, grillade korv, spelade kort och gick en lång promenad vid havet. Imorgon är det midsommar!! Godnatt!

Rastlöööööös

 
Benen värker. Jag oooorkar inte åka bil mer, haha. Har nog ungefär lika mycket kvar som vi har åkt, blä. Längtar tills vi är framme, då jag ska ta på mig en klänning och njuta ute i solen tillsammans med Jonatan. Vet ju inte hur länge det fina vädret är framme, så man vill ju passa på.
 
 

Nu åker vi!

 
Nu är vi påväg. Resan kommer ta 4 timmar, så jag är glad att jag har datorn med mig. Mitt humör är på topp just nu, så även vädret. Nä, nu ska jag sova lite. Puss

Film och popcorn nu

 
Godnatt, sov så gott!

100 frågor

Vad är klockan:20:48

 

2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Linda och några till.

3. Smeknamn: Har inget speciellt faktiskt, Lindis, men det var mest när jag var liten.

4. Vad heter dina föräldrar: Elisabeth och Krister.

5. Antal ljus på din senaste tårta: 16. Hade inga ljus på tårtan detta året, haha.

6.Husdjur: Inga.

7.Hårfärg: Brunett.

8.Favoritfärg: Ljusblå, vit, grå.

9.Piercing: Naveln.

10.Tatuering(ar): Ett hjärta på handleden.

11.Födelseort: Göteborg.

12.Bostadsort: Vill inte säga, tänk om en mördare söker upp mig........

13.Nuvarande bostad: Hus.

14. Har du varit kär: ÄR kär.

15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nix.

16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, men nära.

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra. 

18. Kaffe eller glass: Glass. Glass helt klart. Har faktiskt börjat gilla kaffe, men glass ligger långt före fortfarande.

19. Snuttefilt eller kramdjur: Har alltid haft fullt med kramdjur.. fult namn.. gosedjur runt omkring mig.

20. Salladsdressing: Gillar inte det.

21. Färg på strumporna: Har inga för tillfället.

22. Lyckotal: Vill ha 14, men den siffran är inge bra, haha...

23. Favoritfilm: Finns så många, men en är The Notebook.

24. Favoritcitat ur en film: Ingen aning. 

25. Bästa semestern: Teneriffa med pojkvännen förra året!

26. Favoritmat: Tacos!! Eller grillat.

27. Bästa veckodagen: Lördag.

28. Senaste låt du har lyssnat på: 25 - Oskar Linnros

30. Favorit TV-program: Halv 8 hos mig, eller liknande program. 

31. Favoritrestaurang: Restaurang Vasastaden i Göteborg.

32.Favoritblommor: Röda rosor! Eller tulpaner.

33. Tycker inte om: Människor som är falska eller inte håller vad de lovar. Och besvikelser.

34. Sport att titta på: Gillar inte att titta på sport, men isåfall, fotboll.

35. Snabbmatrestaurang: Max tror jag.

36. Senaste sjukhusvistelse: Det var nog förra året någon gång. 

37. Favoritdricka: Fanta exotic

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Ljusbeiga

39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Övningskör bara än så länge.

40. Var är du om 10 år: Just på sekundrarna? I soffan med min sambo och barn.  

41. Vem fick du senast e-mail från: Vet inte, kollar inte min mail haha.

42. Är du dömd för något brott: Nope.

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Topshop tror jag.

44. Vad gör du när du är uttråkad: Bloggar, Skypar, pratar i telefon, film, ÄTER hahaha. 

45. Fras/ord du använder (för) ofta: Asså. Typ såhär. Men asså.

46. Vän som bor längst ifrån dig: Elina.

47. Vad retar du dig på: Folk som gör sig till och blir annorlunda beroende på vilka vänner man är med.

48. Det bästa du vet: Att umgås med människor som gör mig glad. Pussa på Jonte. 

49. Läggdags: Skoldagar är det mellan tio och tolv, annars, olika!

50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: ?

51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: På testet? Eller va?

52. Vad är klockan:21:01

53. Favorit låt: Svåårt! Alla med Kent och Håkan, sedan är det olika...

54. Favoritlek: Bra fråga, haha vet inte! Hela havet stormar kanske? Nä fy vad tråkigt. PANTGÖMME haha!

55. Favoritfilmmusik: Vet inte!

56. Skostorlek: 39/40.

57. Syskon: En halvbror.

58. Favoritpålägg: Ost och marmelad.

59. Om du skulle skänka bort S: ?

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Kärlek. Lycka. Älskling

61. Bästa bok du läst: Många. Men alla med Katarina Von Bredow är favoriter.

62. Är du internetberoende: Haha ja det måste jag nog säga.

63. Favoritdjur: Hund.

64. Gillar du snö: Inte speciellt.

65. Favoritglaglass: Polka och blåbär - kulglass.

66. När köpte du något åt dig själv sist: När jag var med mamma i stan häromdag. Lite småsaker. Men om mat räknas, så idag. 

67. Är du långsint: I vissa fall.

68. Favoritgrupp/artist: Håkan eller Kent!

69. Vilken är din bästa egenskap: Jag är väldigt omtänksam.

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att klara av skolan och ta studenten.

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Aldrig.

72. Vad gör du: Skriver den här listan, lyssnar musik, och hoppas att den är slut snart.

73. Mest intressanta stad du varit i: Stockholm.

74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Apa. haha.

75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Att vissa är så sjukt modiga. 

76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Min babe just nu. 

77. Favoritgodis: Pringels hiho. 

78. Spelar du nåt instrument: Nä inte direkt.

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Cheerdance och Badminton. 

80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Julia Roberts. 

81. Vilken film såg du på bio senast: Oj! Minns inte!

82. Senaste köpta skiva: Det var så länge sedan, kommer inte ihåg.

83: Roligaste konserten: Har inte varit på så många, så vet inte. Men måste nog ha varit Timbuktu, men det var ingen riktig konsert kanske men..

84. Bästa känslan: Fjärilar i magen. När man har något roligt att se fram emot.

85. Samlar du på något: Nix.

86. Isåfall vad: 

87. Har du tråkigt? Ja. 

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En gitarr. Bli kliad på hela tiden hahaaha. 

89. Favoritskiva: Lyssnar inte på skivor.

90. Bästa kompis: Elina och Sanna.

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Har hört att jag ser kaxig ut, så kaxig kanske haha.

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att detta aldrig tar sluut.

93. Favoritlåt: För tillfället, Broken med Leona Lewis. 

95. Har du en mobiltelefon: Iphone4

96. Vem är du kär i just nu: Jonatan. Min Jonatan. ♥

97. Vad är det vackraste som finns: Äkta kärlek.

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Till Thailand eller Teneriffa.

99. Är du homo- eller bisexuell: Nepp.

100. Vad är klockan nu när du är klar: 21:11

 

Förberedelser

 
Känner mig jättepirrig. Haha vet egentligen inte varför, men när man börjar greja i ordning i husvagnen, typ bäddar och lägger in kläder, så längtar man bara tills man sitter där med folk man tycker om runt omkring sig och bara har det allmänt mysigt där inne tillsammans. Som när man ska sova i en husvagn som står på en camping. Alla i hela världen måste väl älska den känslan. När man ligger där och hör folk utanför, asså jag dör vad mysigt. 
 
Jag och Jonatan har aldrig campat tillsammans innan, så det ska bli roligt. Eller, vi har bott i stuga i Smögen, men husvagn har vi aldrig bott i tillsammans. Vi ska försöka ligga i en av sängarna (första bilden) när vi ska sova, mysigare så, men kommer nog inte gå för det är rätt trångt. Men va fasiken, det är det som är mysigt! Mamma och pappa sover i andra änden av husvagnen så på kvällarna kan han och jag ligga och se på film och bara ha det bra. Gud va härligt det ska bli att komma iväg och bara njuta av annan natur. Hav och sådant, älska! 
 
Oj va mycket jag skrev. Men så är det, jag har mycket tankar och det är min blogg, så varför inte skriva ner dem? 

Åkt bräda och ätit pizza

 
Nu på eftermiddagen så var jag med min älskling. Vi åkte longboard ner till byn och käkade pizza, sedan hem och packa husvagnen med våra saker inför helgen. Var en riktigt varm och solig kväll, hur underbart som helst! Kan inte detta väder hålla i sig??
 
Älskar min nya bräda. Vi har liksom hittat varandra nu, haha. Nä men det känns väldigt bra faktiskt, speciellt när den var ganska dyr, då vill man att det ska vara perfekt! Gillar att den matchar mina Vans också, blått!

Vardagstjöt

Bilder från de senaste två veckorna
 
Idag har jag varit på jobbet. Från klockan halv 8 till 2. Vi kollade på ett midsommarfirande nere på gården, där det sprang runt massa dagisbarn och dansade och sjöng, riktigt mysigt. Feriejobbar på ett ålderdomshem som jag tidigare skrivit, och gör min sista vecka nu. Men istället för att jobba torsdag fredag, så tar jag tisdag och onsdag nästa vecka också.
 
Just nu sitter jag och tar det lite lugnt. Trött, seg, hungrig och ont i huvudet. Ska nog äta lite snart och ta en huvudvärkstablett. Mamma och pappa grejjar för fullt med husvagnen, för imorgon drar vi till Strömstad. Jonte kommer hit snart också med sin packning som vi ska lägga in i husvagnen..
 
Imorgon förmiddag åker vi! Då åker vi mot en fin midsommar på västkusten. Ska bli riktigt mysigt att bara komma iväg med familj och världens bästa kille. Åh va det ska bli roligt! ♥
 
 
 

Longboard

 
Denna diamant följde med mig hem igår. Var i Göteborg med Jonte efter jobbet och då blev jag helt kär i den. Snygg och bra longboard för rea-pris. Kostar vanligtvis 1700:- men fick den för drygt 1200:-. Glad tjej.
 
I sommar blir det mycket longboard-åk. Nu har ju jag och Jonte varsin, så nu kan vi åka tillsammans. Fy vad jag ser fram emot sena, varma sommarkvällar, när man åker i en brant backe och bara njuter av den varma vinden. Shit va poetisk jag lät, men det är sant!

Godnatt





Sliten tjej



Nu är jag äntligen hemma. Slängde mig på sängen så fort jag kom hem, riktigt slut. Jobbat 14.00 - 20.00, och tro mig, det tär på krafterna. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och varva ner, känns som jag inte gjort det på länge, trots att det varit helg..

Funderar på att sätta på en film och krypa ner under täcket ordentligt, men samtidigt suger det i mattarmen.. Och samtidigt så finns det så mycket intressant här på datorn + att jag håller på att vinna ett parti på Wordfeud mot älsklingen. Hmm...

Shopping




Min söndag spenderades med mamma i Göteborg. Jag fick köra hela tiden, det var askul! Shoppade och åt god mat, riktigt mysigt. Nöjd med det jag kom hem med! Kläderna är ifrån Ginatricot och sminket är från lite olika ställen, bland annat Kicks och Ginatricot.

På kvällen kom min babe hem till mig, oså satt vi hela familjen och åt chips med dipp och kollade på "En gång i Phuket". En bra dag och kväll helt enkelt!!

Ajdå


When the sun goes down


16 juni 2012


Förmiddagen var riktigt chill idag. Halvsov i soffan framför 101 dalmatiner och lite chips, och sedan runt halv 3 åkte jag ner och hämtade Jonte så köpte vi lite mat som vi åkte hem till mig och åt framför tvn. Riktigt mysigt.

Klockan halv 5 åkte vi tillsammans med hans mormor till hans kusiner och firade hennes födelsedag med trevligt sällskap och god mat och tårta.

Nu är vi hemma hos honom och ska strax mysa ner oss i soffan tillsammans med hans familj. Tror de redan har startat en film och tagit fram godis... Godnatt!

Min morgon


Varma mackor till frukost med pappa


Duschade efter frullen


Hittade en BJ i frysen! Dock var det bara lite kvar, men glass som glass!!



Ligger i soffan nu och tar det lugnt

Idag är det lördag. Pappa ska iväg snart och mamma jobbar så blir en ensam hemma dag. Rätt nice. Ska ner till byn och köpa hem lite sushi till middag hade jag tänkt, orkar inte laga mat, haha. Klockan 5 ska jag med Jonte och hans familj till hans kusin som fyller 25 och ska ha lite kalas.

Igår var jag med Elina. Som ni sett på inlägget nedan så har jag blonderat topparna. Nöjd! Kul med förändring!

Dip dye


Pics från de senaste dagarna







Den första veckan av sommarlovet har innefattat jobb på ålderdomshem, ett hej till Kapten Röd (♥), mys med älsklingen, en trevlig kväll med  Sanna, fiske med min pojke... Dagarna bara rullar på, och varje dag är det jobb som gäller. Dock ska jag bara jobba där i två veckor, sedan är det tillbaks till godisaffärn som gäller!

Kram!

Egentid



Ska krypa ner i sängen med en påse chips och se en film nu. Lite egentid är alltid behövligt, och mysigt framförallt! Jag har aldrig smakat den chipssmaken, så ska bli spännande. Ska jag vara ärlig? Jag skriver så fort jag bara kan just nu, för det vattnas i munnen på mig när jag ser chipspåsen i ögonvrån.. Fy linda....

Har förövrigt haft min första arbetsdag på mitt feriejobb idag! Gick gallant, och jag ser fram emot de kommande dagarna. Ska alltså vara där i två veckor. Imorgon börjar jag 07.30, så ska inte gå och lägga mig alltför sent..

Godnatt ♥

2



Jag älskar att ha saker man ser fram emot. Just nu är dessa saker de närmsta som händer som jag längtar så otroligt mycket till!

♥ På onsdag kommer Kapten Röd hit till Bollebygd. En gratiskonsert för alla ungdomar, rätt nice ändå. Jag menar, KAPTEN RÖÖÖD?!? Det är coolt att det to.m står uppe på hans hemsida för "konserter i sommar" ;). Även Björn Rosenström och lite andra band kommer. Sanna ska hänga med, vilket ska bli kul!!

♥ På midsommar ska jag med min älskling till Västkusten i några dagar. Det ska bli så sjukt mysigt. Strosa runt på gator och klippor hand i hand, glatt folk överallt, midsommarstång och god mat.


11 juni 2012



Godmorgon måndag. Första dagen på sommarlovet då man verkligen känner att det är sommarlov. Istället för att sitta i skolan och ha tråkiga lektioner så tar man en lång och stor frukost istället och bara slappar. Kom hem från Jonte runt 9, då han tog bussen till borås där han skulle ha körlektion.

Igårkväll fiskade vi. Det var supermysigt, fick två abborrar, haha. Sedan gick vi hem i ösregnet med gummistövlar som två småbarn och skvätte vatten på varandra. Gjorde chokladpudding och tittade på Youtube-klipp där folk gjorde egna chips, öh..

Idag är första dagen på mitt feriejobb! Börjar klockan två, och är redan nervös. Är alltid det när jag ska till nya ställen, men det ska nog gå bra. Ska jobba på ett ålderdomshem här där jag bor.


Godmorgon söndag


Fiska


update: Vi fick ingen fisk

Lördag


Idag har jag jobbat från 10-15. Det var riktigt segt, hade jättetråkigt. Men timmarna gick och tillslut var klockan 3 och då skulle jag sluta. Men icke. Tjejen som skulle jobba efter mig kom aldrig så stod där i tjugo minuter till. Men ringde tillslut till min chef som blev en aning arg och fick ta över istället, haha.

När jag kom hem åt jag middag och pratade lite med min mamma. Lite familjesaker som jag inte vill ta upp här. När vi pratat i någon timma var jag både trött och nedstämd så jag blev upphämtad av Jonte så åkte vi hem till honom. Ska ha en lugn kväll och fiska tillsammans. Behöver lugn känner jag.

Klänning

Detta hade jag på mig på skolavslutningen igår.
En somrig klänning från Monki, gammal jeansjacka och svarta låga converse.

SOMMARLOV

Nu har år 2012's sommarlov dragit igång! Tråkigt nog är det varma vädret borta men det kommer väl tillbaka snart hoppas jag. Härregud, har redan klarat ett år på gymnasiet. Ett år! Ettan är avklarad! Jag minns för ett år sedan, när jag slutade 9:an och var hur nervös som helst för att jag efter sommaren skulle börja gymnasiet. Första dagarna var hemska, SÅ nervös och SÅ livrädd för att inte hitta i skolan.. Men efter bara en vecka lärde man känna fler och fler och tillslut fick man riktigt bra vänner i klassen.
Det första året på gymnasiet har gett mig jättemycket! Nu taggar vi två år till, och sedan STUDENT!

Nationaldagen 2012


Först mötte jag och älskling upp ett gött gäng från min klass. Elina, Marcus, Linn, Emelie och Emma, plus Elinas pojkvän David och deras kompis Max. Vi åkte till picknickfestivalen i Göteborg och tillbringade hela dagen där. Satt på filtar och grillade, spelade kort, åt godis och lyssnade på uppträdanden. Vädret var på topp, så det blev en lyckad dag!

På kvällen stack vi alla till Liseberg för att se Timbuktu. Jag säger bara en sak, kungen! Fyfan va grym han var. ♥

Just nu:





Håller på att packa en väska som jag ska ha med mig till Jonte. Ska sova hos honom ikväll, och imorgon drar vi på picknickfestivalen med ett gött gäng! Ska bli riktigt mysigt att sitta där på filtar och lyssna musik och äta gott.

Hinner inte skriva så mycket för Jontes mamma kommer snart och hämtar upp oss. Ska handla lite och sedan hem till honom. Ikväll blir det myskväll med massa gottit (helst nyttiga saker) och film.

Puss

Godnatt



Sitter med min pojkväns shorta som jag fått, och ska sova strax. Att sova med hans stora kläder är så mysigt, och känna hans lukt. ♥

Idag har jag varit i skolan, och efter det åkte jag till badhuset med Sanna. Bubbelpool och träningssim, mysigt! Sedan hem och ha lite deeptalk med Jonte. Är så skönt att han stöttar mig så sjukt mycket, och orkar lyssna på mitt gnäll, haha...

Nu ska jag sova, klockan ringer halv 6 imorgon, puh.. Ska sätta på en film och stänga datorn nu, puss

Fuck this


I am so fucking bored. Endast en timma kvar nu, den värsta. Är så uttråkad så det finns inte! Jonatan och de andra pajkarna var här inne förut och fick lite glass, hihi så det var kul med lite sällskap...

Efter jobbet ska jag käka pizza med min pojke, sedan skejta och åka longboard. En rätt go söndagskväll ändå. Puss

Jobbar


Sitter på jobbet nu. Segt, tråkigt och dött, och det har bara gått 40 minuter. Men dricker vanilj-slush och ska plugga lite engelska strax, så hoppas tiden går fortare. Slutar klockan 8, och då ska jag och baby åka lite bräda, wiho!

Hade en awesome kväll igår. På dagen var vi och kollade på skate på Liseberg och senare på kvällen bjöd älsklingen mig på romantisk middag i Göteborg. Åh ♥ Köpte även Vans igår, love.


Friday


Idag var jag i skolan och i Göteborg. Innan vi åkte till Göteborg så käkade vi på Jensens Bøfhus. Åt god mat som tog längre tid än 13 minuter så fick hela notan för halva priset. Köpte då även glassbuffe och gjorde vår enga snygga glass, mums. I Göteborg gick in på Liseberg med Jonte och kollade skejttävligen. Asmånga bra åkare så det var kul, men kallt. Sedan vidare till Hollywood för att fynda Vans för endast 500 kronorr!

Nu är vi hemma och ska strax laga tacos. Myskväll med Jonte, jontes mamma och Matilda. love ♥

RSS 2.0