Blandade inköp

 
När jag var i Göteborg med älsklingen i lördags så shoppade jag lite. Först och främst, nya fina underkläder från H&M. Sedan gick vi in i en affär med lite allt möjligt i, där köpte jag en chips&dipp-skål. Till mig som älskar chips var den perfekt, haha! Har aldrig sett en sådan innan.. Sedan köpte jag lite söta ögonskuggor bara, som man dock ska använda väldigt lite av, men kan bli fint!

Kommentarer
Postat av: Alicia

SVAR: Tjena tjejen!
Jag är inte jätte duktig på att göra gif bildet, det finns mycket mer lättare sätt! som att göra det på en gif hemsida, finns väldigt många! bara att googla!

Men jag gör mina på Photoshop. Jag spelar upp filmen och tar några bilder i taget på filmen med print screen. Därefter öppnar jag animation i photoshop och lägger in bilder där en efter en. Sen får man ändra sekunderna innan nästa bild så att det inte blir jätte mycket paus innan nästa. När du känner dig nöjd får du spara i "web och devices" som GIF. Då kan man lägga upp den på internet som Gif! :D Det finns 30 dagars tutorial med photoshop ifall du känner för att prova lite!

2012-07-19 @ 11:53:32
URL: http://aliciafrick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0