Separationsångest?


Jag och älskling stod och kramades när vi borstade tänderna.. Haha tycker detta är värt att anteckna, då denna gradens separationsångest nog inte är så normalt. Haha ♥ Men det tycker jag tyder på äkta kärlek.

Måste påpeka, att precis när jag skrivit den sista meningen så kommer det upp en liten ruta i hörnet: "Windows är inte äkta". Haha tyckte  det var lite komiskt. (Sitter vid pappas gamla dator).

Iallafall, äkta kärlek är så fint tycker jag. Man längtar efter varandra, något känns tomt utan den personen. Det behöver inte vara att man sitter och gråter för att man längtar så, men man känner att något saknas. Det kan vara jobbigt, men också väldigt härligt. Som nu när min älskling kommer hem från Branäs om några dagar, det blir så roligt att ses. Massa pussar, kramar och hela kroppen fylls med värme och dedär lilla tomma hålet som funnits dagarna han var borta är nu helt fyllt med kärlek igen. Tycker det är viktigt att sakna, för att få känna dendär känslan. Men ibland är det jobbigt. Jobbigt att tillåta sig att sakna. Man vill helst bara vara tillsammans dygnet runt. Åh va kärlek är fint, jag tycker alla borde få känna på det någon gång i livet. Det kändes bra att skriva denna texten, för nu känner jag mig inte lika deppig för att han är borta, utan mer peppad och längtar på en glatt sätt tills han kommer hem till mig igen och jag får känna hans värme. Jag vet att han har det sjukt roligt uppe i Branäs, att åka skidor är det bästa han vet. Bara det gör mig glad. ♥

Nu ska jag spela lite Sims, sedan ska resten av dagen tillbringas med min familj. IKEA kanske?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0