Ett tidigt godnatt

Imorgon ringer klockan 5, så ikväll ska vi försöka somna tidigt. Ska sätta på filmen Tomen är far till alla barnen nu.
Godnatt!

En rörig kväll med en rörig familj

Gokväll!
Denna kvällen är rätt virrig... Alla springer runt och packar sina väskor, väger sina väskor, oj den vägde lite för mycket, packa om....... Mitt i allt sitter min älskling, som redan är klar, och spelar ett högljutt tv-spel, lagom irriterande!
Men annars har vi ätit pizza, duschat och chillat denna kvällen. Längtar tills imorgon. ♥

Nostalgi

Denna låten väcker så galet mycket minnen, roliga och ganska sorgliga. Men jag ryser i hela kroppen när jag hör den, helt sjukt hur mycket saker man kan börja tänka på av bara en låt!!

Sommarplaggen är framme!

ÅÅÅÅH va underbart det är att ta fram shorts, bikinis, klänningar.. flippflopps... jag dör! Har tatt fram och provat massa kläder som nu ska ner i väskan tillsammans med solbrillor, bok, hörlurar och annat!
Life is good! ♥
En outfit jag har med mig - höga svarta shorts + ett randigt tublinne
-
Älsklingen kommer hit runt 3, då ska vi väga hans väskor och sådär, sedan äta pizza eller kinamat.
Ikväll blir det mys framför tvn med honom, och äta dumlekakor och dricka julmust!
Och såklart, tagga morgondagens resa.......

Dålig sömn

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott, det har inte jag... Vaknat typ tusen gånger, vet inte vad det beror på.. Eller jo, att jag nog vart galet kissnödig hela natten haha orkade inte gå på toa igår, och sedan så börjar nog fjärilarna i magen komma inför resan imorgon, men det är väl helt normalt hehehehehhe....
Idag ska jag ägna mig åt detta:
LATER

Jag och Gösta ikväll!

Hejsan!
Denna kväll har tillbringats hemma, slappat, pluggat, vart allmänt seg. Har bakat också, i och för sig så var det till en skoluppgift som vi har tills veckan efter höstlovet. Ett tal man ska hålla om någonting, och mitt tal ska handla om ett bakverk. :) Gott blev det iallafall, så har suttit framför en film och mumsat på dumlekakor den senaste timmen..
Nu har iskalla Linda bäddat ner sig i sin varma goa säng med massa kuddar och tjocka täcken, tillsammans med Gösta Berling. Ska försöka läsa klart alla sidor tills innan resan, så jag har det klart.. Men får se om jag orkar och hinner..
Är galet trött men ska iallafall försöka läsa 5 sidor.. höhö.
Godnatt! :)

Det börjar närma sig...

På tisdagmorgon sticker jag och älskling tillsammans med min familj bort till Teneriffa i en vecka, ska bli helt galet underbart! Längtar så jag håller på att döööööö...

Hos älskling

Hej!
jag har pluggat hela eftermiddagen, känns bra! Nu är jag hemma hos älskling, vi har precis ätit kött och pommes, nu ska vi ut med hundarna, sedan sova!
Skola imorgon, tidigt, buhu..
Ingen bild idag tyvärr, ber så hemskt mycket om ursäkt höhöh
puss

Besöksrekord på denna nya bloggen!

Har ju haft den är bloggen i drygt ett halvår, och bloggat lite till och från. Har inte vart särskillt uppdaterad med andra ord... Men idagfick jag besöksrekord på denna bloggen!
Haha ynka 69 unika, hehehemen rätt coolt ändå med tanke på att jag inte bloggar speciellt mycket...
-
Men på min förra blogg, där jag la ner all min själ (ja typ) i att blogga, då hade jag fan besöksrekordet på 600 unika läsare!
Ni är för goa! :D
detta är också gott........

Vart en go kväll i soffan!

Hejhej!
Hoppas ni haft en bra kväll, det har jag. Har suttit under en mysig filt i soffan med min familj, ätit popcorn och kollat på film.
Nu ligger jag i min säng och skypar med älsklingen. SOVMORGON IMORGON! wihoo
-
Godnatt! ♥

Ny piercing!

I ett inlägg för någon vecka sedan skrev jag om piercingar jag kollade på. Efter mycket om och men bestämde jag mig för en med hängande bling, men när jag sedan skulle beställa den så var den borta... Hmm..
Men jag älskade den med tre diamanter på också, så den beställde jag!
Nu, några dagar senare, har den kommit, jag är galet nöjd! Ska sätta i den om några dagar, hihhoh!
Kommer sitta som en smäck på Teneriffa resan! (såklart annars också, men tänkte mest på att man är brun haha)
Åh mitt liv är bra just nu! ♥

Svensson Svensson - i nöd & lust

Denna filmen är det jag och min mamma ska se ikväll, tror den är riktigt rolig. Men det är synd att vissa av skådespelarna är utbytta, barnen tillexempel.. Men får hoppas att de andra är minst lika bra!
Svensson Svensson är exakt min typ av humor, så jag hoppas att jag får skratta lite åt denna också, haha.
tjosan.

Dagens outfit i kass bild

Hinner inte ta kort med systemkameran, så här får ni en dålig cambild på vad jag har på mig idag..

You're the enemy, I'm taking you down

Can't help feeling sorry about you

Godmorgon !

Hej!
Nu har jag vaknat upp efter att ha fått 7 timmars skönhetssömn, det hjälpte! Ni ser ju bara bilden, gash, jag är söt!!
Skämt åsido, jag är galet trött och vill inget hellre än att släcka lamporna och somna om igen.. Men icke!
Idag blir en bra dag! Bio och shopping efter skolan med mamma, me like.
LATER!

Kvällsgott

Till filmen ikväll sitter jag i soffan med julmust och fruktsallad. ÅH så gott, och ÅH vilket bra avslut på en grymt mysig helg.
Ha en fin kväll allihopa så hörs vi antingen senare ikväll (troligen inte) eller imorgon bitti (troligen inte då heller för jag är alltid så stressad på mornarna) hahaha men vi får se helt enkelt!
Puss och godnatt!

We will never apart, maybe in distance, but never in heart

Snart ett år har gått, med dig vid min sida. Jag är fortfarande lika lycklig, lika kär, blir fortfarande lika pirrig i kroppen när jag ser dig, som de första dagarna efter att vi träffats. Minns det som det var igår, när du frågade om jag ville gå på bio med dig. Lyckorus. Det var stelt, nervöst, pirrigt... I slutet av filmen tog jag din hand i min, då förstod jag att vi precis börjat något nytt, tillsammans. Sedan höll vi hand hela vägen till bussen. Jag var så lycklig.
Sedan har tiden bara gått, bara rusat iväg! Har helt galet mycket minnen med dig älskling, som jag aldrig kommer glömma. Och det ska bli fler! Vi har så roligt ihop, skrattar åt allt.
Du är helt underbar, jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Vet egentligen inte varför jag sitter och skriver denna "kärleksförklaring" på min blogg.. eller jo... Det är en blogg som handlar om mitt liv, och du är mitt liv. ♥
Med detta vill jag säga att jag älskar dig mer än något annat i hela världen och resan till Teneriffa kommer bli det bästa jag gjort i hela mitt liv, kommer bli helt underbart. Längtar så jag spricker!
14/12 - 2010 ♥ Jag älskar dig så mycket!

2 timmar senare...

Jag lyckades ta mig i kragen och ge mig ut på en promenad till solariumet...
Kom dit, solade i 20 minuter. Då vart man en aning trött och seg..
Gick förbi affärn och köpte lite go frukt
-
Nu är jag hemma, nyduschad och trött. Har gjort iordning fruktsalladen, så den står i kylen just nu. När mamma kommer hem klockan 8 blir det filmtittande med familjen, tillsammans med fruktsallad och kanske en klick grädde............
Imorgon är det skola igen då! Börjar 10, helt okej! Det är ännu mer okej att sluta 2!! Då ska jag möta upp min kära mamma, vi ska shoppa, äta och se på bio. Riktigt mysigt ska det bli, var längesen det bara var hon och jag!
Hörs senare, puss.

Bort med helgens alla kalorier!

Ser ni hur jag tjock jag blivit denna helg? Härregud, har tryckt i mig chips, dipp, godis.. Men nu är det dags att bränna lite av helgens onyttigheter, genom att ta en powerwalk ner till solariumet! Hehe, tänker sola lite nu innan utlandsresan så att man inte kommer dit som värsta vita.. ja jag vet inte vad.
Så det är vad jag ska göra nu, kanske svänger förbi ICA också och köper lite frukt som kan bli fruktsallad tills ikväll.
Får se, men nu drar jag, hörs senare!
Puss!

Gottit en fredagskväll som denna!


jag och älskling åt good mat, tacos!


Gott mys framför tv:n

Nu ligger jag och älskling och kollar på IDOL, ska nog spela kort och lite så, sedan sovaaa.
Imorgon jobbar jag mellan 10-15, kulkul..
Nu ska jag njuta av denna fredagskväll, puss!

hheheeiioo

Så här glad är jag just nu! Min baby kommer snart hit, då blir det tacomys! Sedan har jag köpt hem massa gurka och morötter som vi ska göra stavar och dippa! Gött fredags "godis". Det är fasiken nästan godare än typ chips och sånt... Nyttigare också, föritom dippen då....
Nu fick jag reda på genom jonte i telefonen att jag ska gå ner och möta honom, han orkar inte gå upp själv... höhöhöhö puss

Taggar mysig fredagskväll!

Tjosan!
Sitter i skolan och datanördar med min fina vän Emma. Börjar naturkunskap om drygt 10 minuter, en ca. 2 timmars lektion, jippi... Men slutar efter den så det är soft!
Efter skolan tar jag bussen hem, handlar, lagar tacos och inväntar älskling som ska sova hos mig inatt. Ska ha myskväll med god mat, tända ljus, godis och massa annat!
Hörs senare, puss!
en bild på emma :)

Klar med pluggandet!

Hej!
Hela eftermiddagen har gått åt till att vänta på en buss i ösregn för att man missade tåget... Ätit och pluggat.
Känner mig väldigt duktig. Läst till 211 i svenskaboken som vi var tvungna till, gjort tyska, rättat allt i min artikel.... Nu är jag trött och godissugen. Ska iväg till älskling snart, köpa godis och somna till en film! Myspys!
Imorgon är det skola som gäller, igen, yiho.
Men snart helg ju!!
typ jag förut, hahah

LÄNGTAR

Ååååh va jag längtar tills jag och älskling, tillsammans med min familj, åker till Teneriffa! Ska bli så galet roligt! En vecka, jag och Jonte har eget hotellrum, sola, bada... GAH!
Typ 2 veckor kvar bara, längtar så jag döööööör!

Grodor i skolan

Sitter i skolan och har roligt med Photo Booth med Emma... hahah dör.

Skype och sova

Ligger och skypar med min pojkvän, men är sjukt trött så ska stänga datorn alldeles strax.. godnatt!!
haha så söt så

Min kommande vecka i text..

Enligt mig låter detta som en helt okej vecka... Längtar mest till helgen då jag och bebis ska ha en avkopplande helg. Ska skita i allt som har med facebook och sådant att göra, vara ute mycket, plocka svamp....
Men jobbet på lördagmorgonen är dock inget som lockar, menmen!

Tecken på att älsklingen varit här hela helgen....

Haha, det är rätt komiskt. Varje söndag efter att min älskling sovit här hela helgen så ser det alltid lite speciellt ut i mitt rum... Men då ska man bara kolla när han väl är här. Hans saker ligger ÖVERALLT på hela golvet, jag lovar, man ser inte ens golvet!!!
Jag orkar inte städa heller, så den tomma godispåsen, de stökiga skrivbordet, den obäddade och stökiga sängen får nog vara kvar ett tag till.....
Ganska charmigt ändå...eller?

My new wallet

Denna sötnosen fyndade jag på Åhlens i helgen, endast 129:- !
Ska ha kort, såsom busskort, legg, bankomatkort m.m i den, och min andra plånbok får ha sedlar och sånt. Perfekt att ha en sån här söt till kort!
NÖJD tjej!

Godnatt!

Nu ska jag och min bebis sova, kanske blir en film också! Har haft en go dag i Göteborg, och igår var vi på bio och restaurang och firade våra 10 månader tillsammans. ♥ Bra helg med andra ord!
Men imorgon blir en hemma dag med städning och plugg. PUSS!

Säger godnatt med en vettig bild!


Egentid

Sitter i sängen och dricker varmt te och läser Gösta Berlings saga. Ingen höjdare till bok, men rätt mysig ändå....

LOVE

bild gjord lite snabbt av mig, tyckte de blev sött!

Hej godingar!

Jag är nyss hemkommen från skolan. Eller, har hunnit lämna av min pojkvän hemma hos sig, ätit och lite sådär, så har varit hemma ett tag. Ska sätta mig med läxorna med en gång, så jag blir klar med den någon gång!!
Men vi hörs senare, puss!

3 bilder från min morgon

Godmorgon!
Jag vill faktist påstå att jag gillar sånahär mornar! Väldigt tidigt, mörkt ute, bra musik.. Man piggnar liksom till innan hela världen gör det känns det som! Har kunnat ta det lugnt, lyssnat på Bruno Mars och bara chillat!
En bra start på dagen! Älskar när det är mörkt ute, och man själv är inne i värmen.
Men snart ska man ju ut och till bussen.......brrrr...
frukost nästa!!

Kvällspussar

bild från nyårsafton 2010, jag och älskling hade varit tillsammans i bara ett par veckor där. ÅH, minnen!

Sticker iväg till älskling och får några kvällspussar innan jag ska hem o glo film med familjen och sen sova.
När man bara sitter och pluggar dagarna i ända, så kommer min längtan till honom fram så troligt mycket! Är mysigt att iallafall träffas en halvtimma varje kväll, det brukar vi göra. :)
Nä, nu ska jag åka, hörs när jag kommer hem eller imorgon, tjosan!

Gösta Berlings Saga + glass

Hej!
Måndag idag, det har varit en seg och regnig dag. Origentering på idrotten, pissblött.
Just nu sitter jag hemma. Nyduschad, myskoftan på, äter glass och läser en bok. En skoluppgift, ska ha hunnit läsa till sida 106 tills på onsdag. Jag är på sida 47.... hmmm, får nog läsa på, rätt snabbt..
jaja, ska fortsätta nu, ha det så bra! puss

Vardagsbabbel

Hejsan!
Just nu sitter jag framför min mac och tar det lugnt. Mina föräldrar ska iväg med några vänner och äta snart, då kommer älskling hit, hihohohiho! Ikväll sover jag hos honom, ska köpa massa massa godis, så galet sugen på det!
VILL HA NY BLOGGDESIGN. Har mejlat en duktig tjej, hoppas det blir något av det! :)
kramis

Dagens middag


Dillkött och potatis. Första gången jag åt det, men inte sista. Det var jättegott! Brukar inte gilla grytor speciellt mycket, men det var inte så mycket olika saker blandat i så det var jättegott!
Idag är det lördag förresten! Har inte hunnit känna efter... Vaknade, åkte och jobbade, och nu är jag hemma och har precis ätit. Men ikväll blir det lördagsmys med bästa.
Hörs!

Jobbar

Hej! Sitter på jobbet nu, slutar 15.00. Bloggar mera då, ville bara visa att jag lever! ;-)

puss

word

When a girl is silent, that's pretty dangerous.
She's either overthinking, tired of waiting, about to blow,
lonely, needs a hug, falling apart or crying inside. and
most probably all of those above
When a girl is silent, that's pretty dangerous.
She's either overthinking, tired of waiting, about to blow,
lonely, needs a hug, falling apart or crying inside.
But most probably all of those above.


Jag vill bara gå hem med dig

Hej!
Hoppas ni haft en bra dag. Jag har mått bättre idag, ingen feber men fortfarande förkyld. Har ätit kinamat och legat i soffan och tagit det lugnt!
Nu har jag duschat och piggnat till, av den anledningen att min pojkvän kommer hit snart och sover här inatt! ♥
Om ett tag kommer en hårvideo! Från nyduschat och blött hår, till torrt och fixat hår! Jag tycker själv att det är sjukt kul att se på andras hårvideos, så detta är endast för att det är kul! :D

piercing.nu - grym sida.

Så mycket snygga navelpiercningar det finns eller? DÖR!
Playboypiercingen tycker jag mest är söt, haha därför jag tog med den.
Alla dessa ligger under hundralappen, och funderar skarpt på att köpa en av dem och använda när jag åker till Teneriffa om ungefär en månad! Har längtat efter en lång, snygg piercing, och denna sidan var perfekt! Billigt också ju!
Men vilken av dessa ovan ska jag köpa? Behöver hjälp, jag tycker alla är lika fina!!!
-
Hellokitty, de tre diamanterna, hjärtat, döskallarna, playboy eller den silvriga med bling?

10 saker du kanske inte visste om mig:


- Jag har fruktansvärt lätt för att bli avundsjuk/svartsjuk.
- Jag har otroligt svårt för att sova/vara ensam.
- Jag är grymt envis och vill alltid få som jag vill, haha 3-års nivå..
- Jag är faktiskt väldigt romantisk och kärleksfull, speciellt mot min pojkvän. Vill alltid säga hur mycket jag älskar honom, alltid visa det, alltid skriva det, alltid vara nära. Ha tända ljus och mysa framför filmer och sånt!
- Jag är lat.
- Jag har inget tålamod över huvud taget. Enligt mig ska allting gå på 5 minuter eller mindre, annars tröttnar jag.
- Jag gillar personer som är öppna. Som kan bete sig som man känt varandra hela livet, men som man bara känt i några månader. Sånt älskar jag!
- Borde få diagnosen "facebook-nörd". Gånger 1000. Nej, jag överdriver inte!
- Jag älskar barnfilmer, såsom pippi, madicken, lotta på bråkmakargatan...
- Jag gillar att hitta på roliga och spontana saker, som att gå ut och gå med någon man tycker om, plocka svamp, baka, åka till stan.. Att man bara bestämmer det på några sekunder!

Mr.Bean!

Hej!
Vill bara börja med att säga att jag fortfarande lever, fastän man kanske inte trott de dem senaste dagarna.
Men har haft hög feber och legat i soffan och degat i två dagars tid. Är även hemma idag. Feberfri men fortfarande grymt förkyld så jag valde att stanna hemma och kurera mig så jag är helt frisk tills skolan på måndag istället!
Jag ligger och kollar på tecknade Br.mean, det är..hahahahahah vad skrev jag? Mr.Bean menade jag, ha ha, är nog inte frisk än nej.
Det är så sjukt roligt, jag älskar honom, både som tecknad och otecknad!
Dricker även varmt te som är bra för min onda hals..
Hörs!

Klar med utkastet!

Hej!
Bilden visar vad jag sysslat med den senaste timmen. Skrivit ett utkast till en artikel. Artikeln handlar om en intervju med Maria Montazami, från bokmässan. Blev faktiskt ganska nöjd, men nästa vecka ska den granskas i skolan, kanske hittar saker att ändra då, men för idag lägger jag den åt sidan!
Så skönt när man kan bocka av saker från sin "läxhög" , hehe :)

Pizza framför tv:n!

Micropizza och cola, samt ett avsnitt av Halv 8 hos mig - kan inte bli bättre!
Men har fortfarande ingen ork, ont i kroppen och känner mig allmänt kass.. Det sänker pizzalusten..

Ligger och läser

Visst e jag cool? Ligger och läser min engelskabok, rätt soft. Men har ont i hela kroppen och fryser som bara den! Snart är väl febern här.. hur kul?
Orkar iallafall inte göra annat än att ligga här, så den enda förändringen under denna dagen lär väl bli att jag byter läxböcker emellanåt. FUN.
Ikväll åker jag iallafall till min goding och sover där, tar samma buss imorgon på morgonen också så det är perfekt. Känner att jag behöver piggas upp! Han är så duktig på att ta hand om mig när jag är sjuk och inte mår bra, hihi ♥

Sur tjej

Hej!
Åkte till skolan imorses, trots att jag på morgonen och hela bussresan mådde skitilla. Men kom inte ens enda vägen upp till skolan förens jag bestämde mig för att åka hem igen. Det gick inte..
Så nu ligger jag hemma och tycker synd om mig själv.. Nädå, pluggar lite (och leker med photo booth), men ska ta en paus nu och dricka te och äta frukost med mami.
Hatar att vara hemma och må bajs, istället för att va i skolan med alla underbara! ♥

Kanelbullens dag!

Hej bloggen!
Hur har eran dag varit? Min har varit helt okej, rätt seg dag i skolan men direkt efter satte jag mig på bussen till Göteborg, tillsammans med min älskling. Åker på motorvägen just nu, så sjukt tråkigt med långa bussresor så tänkte att det var perfekt tid att blogga! :)
Vi ska gå runt på stan, äta, fika och ha mysigt! Kanelbullens dag idag ju, måste ju firas! Är dock inget jättefan av kanelbullar men en sånhär dag måste man ju köpa en...
Nu ska jag fortsätta plugga vidare, medan älskling roar sig med sitt dataspel... Härregud, är typ lego. - Ja han är 17.
Ha en fin eftermiddag allihopa så hörs vi! :D

Min babe

GAH! Kvällen med min älskling och hans kompisar i rampen var super! Han är så jävla duktig så det finns inte! Helt galet hur man kan åstakomma så mycket coola grejer med en bräda eller rollerblades! Här är några bilder från idag;
Min pojkväns (och min) kompis Johan, så grymt duktig eller vaaaaa!
Johan igen


Min sexiga svettgris till pojkvän, haha! Men duktig som få är han!
Älskar att kolla på dem, blir så stolt då hihoihoiho.

Nu ska jag krypa ner i sängen, men har ingen att smsa med för älsklingen glömde sin telefon i min väska :( dummer!
Nåja, då somnar jag väl tidigare, så det är väl bra i och för sig..
Sov gott godnatt! ♥

Kärlekens matadorer

Hej! Nu ska jag sticka iväg till min älskling och hans kompis i skejtrampen och fota dem! Dem är så grymt duktiga, är värsta stolt.... hihihihih.
Ett musiktips hade jag tänkt slänga in också! - Kärlekens matadorer - Den svenska björnstammen, LOVE.
Hörs ikväll runt halv 10 då jag är hemma!
puss

Lunch med mami

image description
När jag gick av bussen hemma så mötte jag upp mamma, så gick vi och lunchade på ett mysigt litet café i närheten av där vi bor. Jag åt en paj med lax, räkor, dill och annat gojs + sallad och vitlöksdressing. Sjukt gott, men orkade inte äta upp allt....
Mamma tog en räksmörgås.
PUSS!

On the bus

Hej bloggen!
Jag har precis satt på bussen hem nu, den börjar åka om några minuter. Typ. Nu.
Började halv 10 idag, tog skolfoto och slutade efter det, vdi halv 11. Sjuukt härlig måndag! Men skolfotona ska vi ju inte ens prata om.. Men kan ju säga att blixten på kameran gör att man väldigt, väldigt lätt blinkar....
Ska hem och äta middag nu, hehehehe jaa jag är skithungrig! Sedan ska jag plugga och tillbaka till skolan runt 5.
Har nämligen utvecklingssamtal, men det kan väl inte ta mer än en halvtimma. Ikväll blir det troligtvis en runda till älskling i rampen, skejtnördig som han är!
Jaja, nu ska jag chillaxa (ja e cool) och lyssna musik och blunda!
Ha det så bra i skolan allihopa, vi höres!

Skolfoto idag!

Hej bloggen!
Idag ska vi ta skolfoto i skolan, ska bli kul! Är så roligt när man får hem bilderna i brevlådan, skolkatalogen och de enskilda bilderna! :)
Men idag (SÅKLART) så öser regnet ner, så kommer väl se ut som en dränkt katt när jag är i skolan.. Jaja!
dagens outfit iallafall;

Linne: ONLY / Kofta: H&M / Jeans: Ginatricot / Halsband: Någon liten smyckeaffär i Borås / Vita låga converse

Flytta in hos mig!!

Ååååh, är helt sålt på dessa plagg. Färgen speciellt. Röd, beige, rostfärg... Tänker köpa in mycket sånthär nu lagom till hösten. SKA SKA SKA!
Kan sitta och bläddra i timmar på klädsidor, speciellt Bikbok. Rut M.fl och Monki!

Ingen bra dag, eller?

Godmorgon bloggen! Fast... morgon räcker nog. Ingen god sådan idag... Trött, jätteförkyld. Det är måndag... Känner mig allmänt deppig, så ska inte skriva så jättemycket just nu. Tänkte hoppa in i duschen, piggnar väl till då och blir förhoppningsvis en ny, gladare människa! Hoppas att denna dagen överraskar mig och blir bättre än vad den ser ut just nu! Puss

Badhuset

Hej!
Imorses vaknade jag upp bredvid älskling! Mysigt! Åt frukost, gjorde oss i ordning, sedan stack han till en kompis, och jag till borås. Ska, som jag skrev igår, till badhuset idag men min brors tjej och deras två barn på 2 och 4 år! Ska bli kul! Sitter just nu och väntar på dem i bilen, så passade på att mobilblogga! Vet inte hur länge vi är här eller så men jag hör av mig under dagen. :)


RSS 2.0